Kader-29 Mom103 Allah’ın hayırlısı ile evladını ekine almanı nasip etsin içinde bizim evlatlarımızda.
Kader-29 Krbltesma Çok anlamlı çok güzle bir hikaye, rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin, sağlıkla huzurla büyüsünler, içinde bizimse evlatlarımızı.
Papatya13371 Krbltesma merhaba bende ikiz gebeyim kaçıncı hafta doğum yaptınız son zamanlarda riskleriniz oldumu nelere dikkat ettiniz🤗
Krbltesma Papatya13371 38. Haftada bebeklerim ters olduğu için zorunlu sezeryan oldu çok rahat hamilelik yaşadım rabbimin lütfü inanın özellikle yaptığım hiçbirşey olmadı hergün ceviz yedim sadece ilaçlarmı özenle kullandım birde kaşar peynir duymuştum bebek gelişimi için bolca yedim bukadar 🤗💙💜
Kalayciseymaa Krbltesma ne güzel yazmışsınız istemsiz gözlerim doldu Rabbim kimine böyle arattıyo kimine hemen veriyo güle güle büyütün sağlıkla sıhhatle inşallah Allahım size bağışlasın minikleri 🤲🏻
Homeless20 Krbltesma yaaa okurken gözyaşım pıt pıt..😢😢 bir tüp bebek anne adayı olarak neler yaşadığını anlıyorum.. rabbim analı babalı büyütsün canım 🤲🏻🤲🏻😘
2prensesannesi__ Krbltesma rabbim hayırlı ömürler versin miniklerimize. Ne güzel birde bi kiz bi oğlan 😊💙💜
Dareyn Krbltesma Duygulanarak okudum 🥺🥺Siz Dünyanın en güzel ve en nadide anne adayısınız Allah sizden ve eşinizden razı olsun 🌸
Ozzgec Krbltesma okurken gözlerim doldu iyiki doktorunuzu dinlemiş ve pes etmemişsiniz 💜 hayırlı uğurlu olsun anneliğiniz. hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🤲❤️
Krbltesma Esravebebekleri çok sevindim inanılmaz bir duygu rabbim sağlıkla vakti saatinde kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻💙💜
Krbltesma Zafsim0801 34. Haftada doktorum zorunlu sezeryan yapılacak çünkü bebeklerin ters ve dönmezler dedi ve öylede oldu
Krbltesma Eliffffff123 8. Gün koyu kahverengi hatta kırmızıya yakın bi kanamam oldu ve sabaha kadar ağladım yine tutmadı diye demekki yerleşme kanaması dedikleriydi bilemiyorum onun dışında hiçbir belirti olmadı zaten hamilelik dönemimde midem bile bulanmadı benim 🤲🏻💙💜
Eliffffff123 Krbltesma çok teşekkür ederim benimde transfer sonrası 8. Günüm bugün hayırlısıyla bekliyorum güzel sonuçlar. 4. Denemem inşallah Allah’ım bu sefer hayırlısıyla sağlıkla nasip eder 🙏
Krbltesma 22_07_18 aminnn cümlemizinki inşallah 🙏🏻 Rabbim vakti saatiyle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizinde inşallah 🤲🏻💙💜