Cannare Ezgim merhaba nasil kilo almadiniz bende 100 ile hamile kaldim 18+2 deyim suanda 3 kilo aldim
Ezgim Cannare ekstra bi caba gostermedim canim normalde pilavla makarnayla ekmek yerdim ben ama gebelikte bunu yapmadım mesela zaten ilk uc ayda meyveyle domatesle peynirle yasadim gibi oldu ondan sonradaki zamandada öyle çok hamurisi falan yemedim daha dogrusu yiyemedim canim istemedi yani keske simdide istemese 🙈
Canankalp Mervesabuncu canım evlendiğimde 53 kiloydum bir senede 67 kere çıktım 68 kiloyla hamile kaldım şuan 19 haftalık hamileyim hiç kilo olmadım
Sehribann Mervesabuncu 44le hamilr kaldım 61le doğum yaptım. Doğumdan 10 gün sonra tartıldım 50 kiloya düştüğümü gördüm.
Yasom Bende 55 kilo ile hamile kaldım sonrasında mide bulantıları yüzünden ☹️51’e düştüm şimdi 16+1 günlük oldum 53 kiloyum yavaş yavaş çok şükür toparlıyorum kendimi fakat mide bulantıları yine devam ediyor 😏
Dryalp Mervesabuncu 92 kiloydum 82kaldım şükür dikkat ediyorum 21haftalıgız şeker olduğu için herşeyi yiyemıyorum
Cannare Ezgim bende 16 haftaya kadar 1,5 kilo aldim ama simdi 18 deyim 2 haftada 1,5 kilo almisim istahim da acildi. Seker cikmasindan da korkuyorum. Napcam bilemedim. Ne guzel hakim olabilmissin kendine.
UmmuHamza Mervesabuncu 55 ile hamile kalmıştım +25 ile doğuma gitmişti 6 ay geçmeden 54 kiloya düşmüştüm, şimdi 55 ile hamile kaldım 23. Haftadayım 60 kilo olmuşum 😁 yani al ver ne olacak bilmiyorum 🤷🏻♀️😁