turansmom1 Mervesabuncu 48le hamile kaldim 71le doguma girdim. Doğumdan 10 gün sonra 50 kiloya indim geri☺
Durukusunannesi badekusunannesi yok kuzum gitmedim hamileliğim iştahsız geçti biraz bide bünyeden bünyeye fark ediyo galiba suyu da çok içiyorum su çok önemli hiç ödemim olmadı benim
badekusunannesi Durukusunannesi ben de 83 ile hamile kalmıştım ilk 4 ay kusmaktan 77 ye düştüm kusmalarım kesilince tekrar 83 e geri döndüm şu an 7 aylık hamileyim iştahım yavaş yavaş açıldı sanki kilo almaktan korkuyorum dengede tutmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum inş fazla almam 😇bol bol su içiyorum
Hayriye1410 69.5 ile hamile kaldım 66 ya düştüm 20. Haftadan sonra kilo almata başladım şu an 29+2yiz 75 kiloyum inşallah daha fazla almam
Kizimveoglumm ikiz-kelebeklerim anladım cnm hayırlısı olsun herşeyin ben grbelik boyunca max alınacak kilo 8 ile 10 arası biliyorum yanlış biliyorsam düzeltsin bilen bana doktorum o şekilde söyledi şimdi bunda ve kızımda öyle gidince cok cok korktum ne biliyim sağ salim kavuşalım bebeklerimize 😇👣
ikiz-kelebeklerim Kizimveoglumm amin canım inşallah rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almak nasip etsin 🤲😊
Edizinannesii Mervesabuncu 61 le hamile kaldım 37. haftam bitmek üzere mislerr gibi 15 kilo aldım 😬😬😬
Tuba04 Birminiginannesi sezeryan kolaymış der gibi konuştunuz o mucizeye normal doğururken mi sadece şahit olunuyor diğer şekilde doğum yapan kadınlara haksızca konuşuyorsunuz
Haticeyuce31 Mervesabuncu ogluma 60 ile hamile kalıp 72 yle bitirmiştim Simdi 2 aylik 7+4 haftaligim 61.5 ile hamile kaldım su an 59.60 oldum aslında iştahım baya var ama sabahları bulantı oluyor kahvlti falan yapamıyorum ondan kaynaklı herlde kilo vermişim