Birminiginannesi Mervesabuncu 155 botla 79 kiloda kaldım 19 haftalıgım hala almadım inşallah fazlada almam bende normal dogum istyorum o sancıyı o acıyı eziyeti cekmek istyorum mucize cunku o anı yaşamayı cok istyorum cunku bir can getiriyorsun kolay olmamalı mecbur kalmadıkca
Tuba04 Birminiginannesi sezeryan kolaymış der gibi konuştunuz o mucizeye normal doğururken mi sadece şahit olunuyor diğer şekilde doğum yapan kadınlara haksızca konuşuyorsunuz
yetis_hanife_67 Mervesabuncu 89 ile gebe kaldim 19 hafta da 86 oldum 27 haftada 88 dim şuan 29+1 bamalım kaç ile sonlanıcak
Kizimveoglumm ikiz-kelebeklerim 😱 doktorunuz ne diyor acaba cok diyor mu ben ilk gebeliğimde 55 ile kalıp 75 80 ile doguma girmiştim doktorum cok diyordu sürekli 🙄 şuandada cok gidiyor 😅 ama ne biliyim su içsem yarıyor anlamadım ki
Aysekara Bundan önce ki üç doğumumda da toplam 5 6 kilo aldım. Doğum yapınca aynı kiloya indim. Bunda daha 1 kilo aldım 25. Haftadayız 🥰 61 kiloyum.
Gunel83 14hafta 3gundeyim.49 kiloyla gebe kaldim, 800 gram felan aldim, o da annemlere gidip geldikten sonra 😂
Kizimveoglumm Mervesabuncu 57 ile kaldım şuan 63 kilodayım 29+3 haftalıgım 🙄 çok geliyor bana doktorumda cok dedi ama yapabilecek bişeyim de yok dikkat ediyorum ama alıyorum yinede
Tugbaslan3458 Mervesabuncu 54 ile hamile kaldim ilk 3 ay hamilelikten dolayi 50 ye düştüm simdi 21 Haftaligiz 54 kiloya geri döndüm bebekte 320 gram di 1 hafta önce 🤰🏻🤰🏻👶🏻❤❤
Tiredmom Kizimveoglumm bencede bana da su içsem yarıyor 😀 bu sebeple 1 aydır karatay diyetindeyim tatlıya aşırı özlem içeriyorummmmmmm simitin kokusunu özledim kusana kadar mantı yemek istiyorum ama 26 11 kg aldığımı görünce kendime hedef koydum 32ye kadar gram almicaksin diye 80.500 o hafta suan 30+5 78 kıloyum vermişim ama bi 32yi göreyim artik yicem 😀😀😀😀😀😀😀😀
Erdem21 Mervesabuncu ilk hamileligimde 48 ile hamile kaldm. 65 ile normal doğum yaptım. Bu ikincisi 54 ile hamile kaldm şuna 16ym 58 oldm. Sakin normal doğum için kilo almamazlik yapma kızım düşük kilo ile doğdu. Epey sıkıntı yaşadım.
Ahsennurrrr Mervesabuncu bende 68 ile hamile kaldım ikinci gebeliğim ilkinde doğuma kadar 6 kilo almıştım o zaman 58, ile kalmıştım şuan hala hiç almadım aksine verdim inşallah buda böle olue
Aselinannesiii Mervesabuncu ilk kızımda da 73 kiloyla hamile kaldım 90 la doğuma girmiştim normal doğum yaptım şimdi yine hamileyim 73 le kaldım aynı 25.haftadayım en son 83 kiloydum 10 kilo almışım 🙄☺️
Kizimveoglumm ikiz-kelebeklerim anladım cnm hayırlısı olsun herşeyin ben grbelik boyunca max alınacak kilo 8 ile 10 arası biliyorum yanlış biliyorsam düzeltsin bilen bana doktorum o şekilde söyledi şimdi bunda ve kızımda öyle gidince cok cok korktum ne biliyim sağ salim kavuşalım bebeklerimize 😇👣