Mervesabuncu Merhaba Kızlar 68 kilo ile hamile kaldım 🦥 14 haftadayım hiç kilo almadım yediklerime dikkat ediyorum normal doğum yapabilmek için sizler ne kadar kilo aldınız doğum zamanı kilonuz kaçtı 🐣
Jdiebsh Mervesabuncu iyi maşallah bende 64 ile hamıle kaldım sonrasında 59 oldum şuanda 66 kıloyum ve 29+3deyiz bakalım kac kılo daha alacaz. 😂
koala06 Mervesabuncu 46 ile hamile kaldım bulantı zamanşarımda 43 e düştüm. 2 trimester da 5 kilo almışım 48 im şuan daha da alcam gibi yiyorum sürekli 😂😍
Yagmussmom 63 kg ile hamiş kaldım henüz 7 haftalığım.. Doktorumun total hedefi 13 kg tabi nasip kısmet bu işler 🤦♀️😅
Serdareda 46 kilo ile hamile kaldım şuan 9 haftalık bebegim 50 kilo oldumm kilo bir türlü alamıyordum bebeşim sayesinde alcam inşallahh😁😍🥰
handesen73 Mervesabuncu 25 haftaya kadar mide bulantisi oldugu icin cogunluk kilo almiyor 25 ten sonra kilo almaya baslaniyir bn 48 dim simdi 57 olduk 36 haftaligiz bakalim hayirlisiyla saglikla dogursak sonrasi Allah buyuk
Ftmklbk Mervesabuncu bende 50 kilo ile gebe kaldım. Ama bulantı kusma derken 4 kilo verdim. 14. Haftamdayım daha anca 48 oldum. Ama maşallah bebek nerden besleniyor bilmiyorum gelişimi önde gidiyor 😂 hepsi sağlıklı sıhhatli olsun inşallah bebislerin
grmz31 Mervesabuncu 14 hafta ne ki ben kilo verdim o haftalarda 20 Li haftalardan sonra alırsın sen dikkat ediyormuşsun ben yiyemiyprdum ve su bile çıkıyordu hala öyle ama mecburen alıyorsun bebekten dolayı hala istifra etmeme rağmen tam 10 kilo aldım 55 ile hamile kaldım doğum olmak üzere
Esra_Omer_21 Mervesabuncu Ben 58 kilo hamile kaldım en son bir ay önce tartıldım 68 kilo idim😅şimdi kaç oldum bilmiyorum 31+1 haftalığım
Mervesabuncu Benim şansıma mı şansızlığıma mı ne bulantı oldu ne kusma kilo veremedim hiç almadığıma şükrediyorum 😂