tkrj19 Kızlar merhaba ben hastene için pijama yada gecelik alacağım ama baktıklarım hep kumaşı ince çıkıyor beğenemiyorum sürekli kargoyla uğraşmak zor doğumum kış olacak o yüzden ince olması sıkıntı bildiğiniz kaliteli sonradan da giyebileceğim bir marka var mı takım olmak zorunda değil
Mommm444 tkrj19 ben trendyoldan alıcam kumaşları iyi ya üzerine kalın hırka giyersin çorap falan üşümem diye düşünüyorum
Babyy1S tkrj19 lcw de alt ust ayrı takımlar gördum kadife ve yumşacık sıcak tutar pembe ve koyu lacivert renkleri vardı bir bak derim mutlaka 😊
tkrj19 Mommm444 bende hırka filan giderimde de suwenden baktım pentiden baktım kumaşları ince geldi geri gönderdim
Mommm444 tkrj19 evet bi kaç pijamamı ordan almıştım gayet güzeller çekilme falan da olmadı incede gelmedi bana
Cicisannecik Lohusa pijamalarının kumaşı hep aynı kalın yok ama hastaneler zaten sıcak oluyor üzerine hırka flan giyersin kalacağın 1 gece zaten 😊
Hypatia Duyduğum kadarıyla çok terleniyomuş zaten,ince olması sorun olmaz sanırım.zaten üzerine hırka falan alırsın,ayağını sıcak tutarsın.
Yineyenidenanne tkrj19 tatlım kalın istiyorsan polar yada içi sardonlu al penyeler ince kalıyor ne zaman doğum inşallah bende aynı arastirma içerisindeyim de nasipse 26 Aralık dan sonra her an gelebilir dedi Dr
tkrj19 Yineyenidenanne çok kalın olmasına gerek yok ya iç göstermyn pamuklu olsa yeter tabi güzel de olsun :) ama baktıklarım resimde iyi gözükyor geliyor bir deniyorum iç çamaşırım belli oluyo mesela
Yineyenidenanne tkrj19 o zaman pjs markasının kilere bir bak canım onun ürünleri çok güzel birde jiberin takımları
minnoscan tkrj19 ben bi gecelik sabahlık takımını kompedandan aldım markası Haluk Bayram internette de var aynı marka içi polarlı ben kalitesini beğendim bi de pijama takımı aldım LCW’den beli ayarlı
Semazrl Gecelik almaya gerek varmı peki. Normal doğum da gecelik mi giyiliyor hastane önlüğü mu giydiriyorlar
tkrj19 Semazrl bende normal düşünüyorum ama belli olmaz ki sezeryan da olabilirse nolur ne olmaz o zaman belli olur
Efa34 Efa34 canım bu linke bak istersen ben aldım kalınlığı uzunluğu falan çok iyi. Diz altında oluyor 160 boyum var.