Gul2808 Hanımlar adetime 9 gün kala bu testi yaptım ben ikinci çizgiyi görmemiştim banyo da bıraktım 2 3 saat sonra eşim ikinci çizgi var dedi Bn tekrar test yaptım o da aynı silik çıktı 2 3 saat sonra şuan adetime 4 gün var hiç bir sekilde ne adet belirtim var ne de hamilelik tekrar test yapmayada korkuyorum 🤦♀️
Mizgin2020 Gul2808 var gibi gördüm ama ilk 10 dakika diyolar hamile olmadım hiç o yüzden bilmiyom inşallah vardır
Melike145334 Gul2808 hamilesin tebrikler bende hep adettıme bir hafta kala öğrendim çocuklarımı ve çok aşırı silık ıdrarla ortaya çıkmıştı.
Merve-K Bence hamilesin çünkü bende adetime beş gün kala yaptım testi silik çıktı ,sonra acile gittik duramadık kan testi yaptırdım hamileymişim ,bence sende kesin öylesin git hemen kan ver başka kafan rahat etmez
afrasil Melike145334 canım 2 3 saat sonra bu kadar silik çıkmış anlamadan tebrik etmeyelim kesin bir dille konuşmayalım lütfen testin üzerindede yazar zaten .
Jdiebsh Gul2808 üzerinde yazıyo zaten canım uzerınden saatler gecen test gecersiz sayılıyo en garantı kan vermen derim yaşadıgım için dıyorum heveslerının boşa cıkması cok daha kotu oluyo rabbim en kısa zamanda sanada naıp eder inşallah ☺
afrasil Gul2808 kan ver canım ama testin uzerindede yazar zaten 10 yada 20 dkdan sonrası geçersiz diye
Gul2808 afrasil eylul ayında 12+3 günlük gebeliğim iğne sonlandı daha önceden de 1 kürtajım var kotü bir sonuçla karşılaşmaktan çok korkuyorum 😔
afrasil Gul2808 canım normalde 10 dk sonrasına geçersiz ama test yapıp 2 3 saat bekletiyorsan kan vermeyede korkmamalısın ve genelleme yapma yine o sekilde olacak diye düşünme dua et bol bol insallah sağlıkla kucağına alırsın simdi kafan kurcalanacak var gibi dusuneceksin üzüleceksin yada yok gibi düşüneceksin bence kan ver ☺
Birgul Gul2808 silik çızgi var evet ama ne zaman çıkmıştır acaba, şu an yapsan daha koyu çıkması gerekir yap bence
mercimeginanne Gul2808 bence kan verim garanti olsun. 2-3 saat beklemişsiniz 5 dk sonrasına güvenmeyin geçersiz sayılır diyorlar. Kuruma çizgiside olabilir.
Gul2808 afrasil 2 yıldır evliyim 2 düşüğün var o kadar çok test yaptım ki 2 yılda ilk defa böyle bir şey başıma geldi o yüzden sormak istedim 🤗
Damlae16 Gul2808 bende adetime 10 gün kala öğrendim muhtemelen çok yeni bir döllenme olduğu için bu kadar silik hatta bende 3 çizgiye dönmüştü test bozuk heralde demiştim ertesi gün eşimle emin olmak için kan verdiğimde beta 18 di inşallah senin de öyle olur canım Rabbim gönlüne göre versin