TueKolcuMacit Selam kızlar 39. Haftadayım ve benim oğluşum hala gelmedi.. inanaılmaz hareketli karnımın bir yerinde toplanıyor ve kasılıyorum çok aynı durumda olan varmı? Ve gün içerisnde adet sancısı gibi sancılarım oluyor 3-4 saatte bir sizede oluyor mu😔
Pinaryyim TueKolcuMacit malesef 39un içindeyiz bizde hala gelmedi kızım bugun nts ye grdim bişey cıkmadı.
deletedmom351 TueKolcuMacit Bende 37+4 haftalığım aynısı bende de oluyor hatta bazen şaşırıyorum bu kadar hareketli olmasına 😊
Babymam TueKolcuMacit canım bende 39. Haftamdayım adet olucak gibi dün geceden beri ağrım vardı belimde ve alt bölgemde bugün acile gittim azıcık sancım çıktı açıklığımda vardı yatış verdi suni istemediğim için ayrıldım hastaneden şuanda gayet iyiyim kendi sancımı beklicem gelsin istiyorum ama bir yandanda korkuyorum bugünden sonra😂 tedirgin oldum açıkcası🤰🏻Nasıl doğurucam bu çocugu diyorum şimdi kara kara düşünüyorum😭😭
E_S TueKolcuMacit yok ya arada bir iki kez oluyor oda karnimda bir yere toplanirken belkide oluyor ama acinacak gibi deyil
TueKolcuMacit E_S kaç kg senin oğlusun😊 bizimki 3600 eğer doğmazsa cumattesiyr kadar ve kilosu 4 ü geçerse sezeryan olcak sen ne durumdasın doktorun ne diyor
E_S TueKolcuMacit gecen ay ultrasona girdiyimde 3600 idi wimdi 4 olmuwdur belkide sabah gidicem doktora
TueKolcuMacit Pinaryyim sancı çıkmadımı nts de ben geçen hafta girdiğimde çıktı sancım ama bakalım cumartesi gidicem yine😊
TueKolcuMacit deletedmom351 bende 37. Haftadan beri hergün gelcek diye bekliyorum😁 bakalım ne zaman gelicekler 🤗
Pinaryyim TueKolcuMacit cıkmadı cıksa hemen yatış vericekti doktorum. Pazartesi gel dedi yine pazartesi cıkar inşallah dogururum artık🙂)
deletedmom351 TueKolcuMacit Benim her şey normal ama açıklık sıfır açıklık olsun diye uğraşıyorum. Son haftalar insan bekleyemiyor bir an önce kucağına almak istiyor 🤗
TueKolcuMacit Pinaryyim bende cumatesi gidicem bide bende suan hemoroid çıktı😔 sanırım bebek indi artık aşağıya Allah tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin artık uyuyamıyorum oturamıyorım şiştim iyixe😁
TueKolcuMacit deletedmom351 https://youtu.be/Ryzzu3GB68Y Bu hareketleri yap canım açılma oluyormuş böyle doktor söledi banada🤗
Pinaryyim TueKolcuMacit bende şiştim ama hareketliyim çok gün içinde hiçbşeyim kısıtlanmıyo süperim ama gece yataga yatmak degil yatagı görmek bile sanki işkence yattıgım gibi agrılar başlıyo dönemiyorm hareket edemiyorum tez zmanda kucagımıza alalım inşallah 😊
TueKolcuMacit Pinaryyim ay ne gizel ben bütün gün yatmak istiyorum 😊 2 gündür de terliyorum çok fazla lohusa terimi doğmadan atıyorum sanki😁