Gizce23 aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz☺️ Benim kendi doktorum istanbul dışında tedaviye kendi doktorumla başladım yani iğneler ilaçlar vs. Biz ataşehir memorial labaratuvarına güvendiğimiz için doktorumun da tavsiyesiyle yumurta toplama ve transfer işlemlerini orda gerçekleştirdik. Cem beyden de hastaneden de çok memnun kaldık herşey çok kolay oldu hiç anlatıldığı gibi yıpratıcı geçmedi. Taze transfer yapıldı yani yumurta toplandı yaklaşık 8 tane filandı 5i döllendi 4 ü 5.güne kadar geldi ve hemen o ay biri transfer edildi. Ben de çok pozitif olmaya çalıştım o dönem hep gören herkes tüp bebek sürecinde olduğumuza inanamıyodu yani bu kadar kolay mı diyorlardı. İğneleri eşim yapıyordu acımıyor zaten minicik iğneler. Yumurta toplama anestezi altında yapılıyor transfer ise uyanık ama 5dk bile sürmemiştir kalkıp tuvalete gittim hatta:) cem bey ve benim kendi doktorum normal hayatına dönebilirsin demişti eğilip kalkmayla ağır kaldırmayla bebek düşmez tutunacaksa sağlıklıysa naparsan yap tutunur demişti ben de öyle yaptım çalışmaya geri dönmüştüm hemen. Çok şükür bin şükür sorunsuz geldik son günlere🙏 Fiyat 12-15 bin civarıydı ancak ilaçlar ve muayeneler dahil değil.