Nusyaa Mujjj-de sdece rahime çizik attı serum uygulamasından bahsetmedi. Kişiye özel tedavi uygulanıyor bunu unutmayın ama 😊
Mujjj-de Nusyaa öyle tabi ne kadar tuttu acaba çizik atma benimde birinci transfer negatif oldu çizik atmayı önerdiler ama ben karar veremedim açıkcası o yüzden sormuştum
Msde_srds Nusyaa istanbul da dr fatih öğüç fertillife hastanesi var benim hastanemde fertillife ilk deneme de bizim de tuttu çok şükür orayı tavsiye edebilirim sana ama senin kararın
1911-sy Aycicegim ben Uğur değere gittim ve okadar iyi ki ben sormadan herşeyi anlatıyor hiç bıkmadan usanmadan ben ilk defa böyle bir doktorla karşılaştım hatta hastanede kaldım odam soğuktu geldi hemen değiştirdi odamı sürekli kontrole geldi yanıma
Gokyuzuu Sunny yazdıklarınızdan çok daha fazlası Prof. Dr Ulun Uluğ. Lütfen bir görüşün kendi yerinde. Hem çok başarılı hem çok halden anlar
Endo Nusyaa istanbul da şişli memoriala gidip memnun olan tanıdıklarım var ben de bahçelievler mediclparkta tedvi oldum başarılı oldu tavsiye ederim . Doktor kadar hastane de önemli labrotuvar açısından bu iksini deneyim olarak tavsiye ederim
Tuba11 Mujjj-de Ağustos sonu rahim filmi çekilip Eylül başı gittim ve doktorum bu ay ki adetin de gel demişti. Çok şükür onda da Rabbim mucize mizi nasip etti gitmemiştik.
Betus-27 giresun orada emek hoca var zaten devlet hastanesi olduğu için, benim sürecim biraz uzundu kist tedavim vardı ama herkesin süreci farklı oluyor uzunluğuda işleyişi de
Msde_srds giresun evet öyle ama biz afyondaki hastanede yaptırdık tüp bebeği afyonda da hastanesi var bu doktorun
smylmz Nusyaa 2. Denememde tuttu 15+3teyiz. Bahçeci Umut tüp bebek merkezi prof Dr ebru Öztürk. İstanbul/Altunizade
Ebruce Nusyaa ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım. Doktorun adı Aret Kamar, aşırı yoğun ama doktor çok iyi. Bizim bebeğimiz yakında gelecek inş🙏
BRN Nusyaa imkanın varsa kıbrıs tüp bebek uzmanları orda ilk deneme 2.5 yaşında ikizlerim var şuan 10 haftalık hamileyim ve 2 tane bekleyen donmuş embrio var. İstanbulda da bahçeçi tüp bebek merkezi cem bey yada ebru hanım