fiona13 benim amh 2.98 yasım 30, fsh da 6.30 ama e2 yüksek 110 çıkmış :( estrofem başladık günde üç defa
Fv3 Bfduam benim de düşük çıkmıştı doktor kürtajdan sonra olabilir yumurtaların geç büyüyordur dedi. 2 ay dene olmazsa tekrar hormon testi yapalım dedi
Fv3 Bfduam Benim 17 çıkmıştı adetin 3.günü doktorum düşük demişti muhtemelen yumurtaların geç büyüyor demişti. Bu östrojen hormonu sanırım. Bence bir doktora gösterin 5den küçük olması şaşırtıcı
Bfduam Fv3 Dr a henüz gitmedim, sonuclarla gidicem inş muhtemelen olumsuz konuşacak, bende anlamadım ne olunca düşük olur estradiol hormonu.
nur816 ayse1205 evet doğru menopoz belirtisi olabiliyormuş ayrıca doktorum geçen gün kistten kaynaklı olabileceğini de söyledi
Bfduam nur816 e2 benim 5 den düşüktü, yumurtlama bu ay olmamış dedi. Senin yüksek mi çıktı ki kist dedi Dr?
nur816 Bfduam benim 4 sene önceki tahlilimi görüp erken menopoz olabilir dedi 101 civarında çıkmıştı genetik test yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı Pkos var zaten bende. Geçen de başka doktora gittim kontrol için ona sordum o zaman kistin vardır ondan yüksek çıkmıştır dedi
nur816 Bfduam inşallah düşer diz evlisiniz sanırım gerçekten bu hormonlar insanın psikolojisini bozuyor ben evli değilken simdiden strese girdim Pkos var düzenlenmesi için doğum kontrol hapina başladım 5 kutu kullandım şuan altinvi kutudayim yazz kullanıyorum