lagertha Bebegimin kilosu biraz önde 31. Haftada 2050 gramdi. Yenidogan 1 numara bez indirimdeydi toplam 280 adet aldim. Acaba cok mu almisim? Gunde 10 adet gitse 1 aya yakin hesaplanmıştim ama hep 1 numara mi olacak onu bilemedim. Abartmis miyim?
strongmom lagertha canım biraz fazla, almısısn ben bir paket 1 bir paket 2 aldım ne olur olmaz diye kg önemli olan nasıl doğacklar bilemedimiz için
turansmom1 lagertha 37de dogum yaptım erkendi 2860 doğdu oğlum suan 3500 falan ama hala 1 numara kullaniyorum 2 numara büyük geliyor. Şuana kadar 370 tane kullandım😂
Aygul01 lagertha biz 1 ay filan kullandık en fazla 200 olsun kullandığım o kadar yoktur ama.. biraz fazla almışsınız cunku kilo alıyorlar 1 numaraya geçiyorsun zaten. Ama iste bebegin kilosuna bağlı
lagertha strongmom 4 kilo dogsa 5 kiloya kadar kullanilabiliyormus acaba ne kadar surede 1 kilo alir iade mi etsem yarisini bilemedim
strongmom lagertha her bebeğin kg alma durumu farklı oldugu için bilemiyorsunuz ne desem yalan olur kim bebekler hemen kg alıyor kimi geç kg alıyor bende bilemedim ki 🙋🏼♀️
annepanda lagertha bebekler dogduktan sonra yarim kilo kadar kaybediyor diye biliyoru. Ve ayda 1 kilo almaları on goryluyor.. yeni doğan almazsınız 1 ay boyunca kullanirsınız.. günde 10 ar diye hesaplamissiniz 1 ayda bitiyor zaten..
lagertha turansmom1 ortalama 4 kiloya yakin dogsa diyorum cunku 3 hafta onden gidiyoe demisti doktor bir de kilosu fazla demisti o zaman ben daha az kullanirim 1 ayda ne kadar kilo aldi ortalama oglunuz?
turansmom1 MucizeBirKalp şimdilik yeterli yetmezse doğumdan sonra alırsın canım bende 2 numara aldım direk 1 numara sadece elli tane almıstım baktım yetmiyor eşimi yolladim aldırdım. ☺
lagertha Aygul01 ben zaten 1 numara almistim siz 0 numara mi 200 tane kullandiniz. Ben direkt 1 numarayla baslar diye dusundum
Neslihan1903 lagertha hangi bezin bebeğe dokunmayacağını bilmediğimiz için ben az alıp deneyeceğim prima ve sleepy deneyeceğim ona göre çoklu alacağım yeğenime öyle yaptılar sleepy sevdi 1 aylık olunca 2 numaraya geçti 🤗
Esraugur2310 lagertha Ben 1 paket sleepy almıştım sadece iyi ki de öyle yapmışım kizimi pişik yaptı. Molfix kullanıyoruz şimdi. Her bez her bebege iyi gelmiyor.
lagertha Esraugur2310 ben de abartmayayim demistim 1 ay kullansa denemis de oluruz demistim ama abartmisim sanirim 🤭
turansmom1 lagertha pazartesi günü gideceğim kontrole canım benimki sarilık gecirdi 2860dan 2500e düştü. 2 hafta önce tekrar 2860 olmuştu şuan 500 700 gram aralığında falan almıştır. Istersen pazartesi baktırınca yazayım tekrar ona göre planlamani yaparsın
Esraugur2310 lagertha 1 aylık olacak pazar günü hala 1 numara kullanıyoruz ama 2500 doğdu kizim küçüktü yani
Aygul01 lagertha yok ben Yenidoğanla başladım ama 200 tane değildi ya hatırlayamadım suan inan. Yanı cok uzun kullanmadık cunku bacak kısmını sıkmaya başlamıştı 1 numaraya başlamıştık. Ama bence 1 pakette olsa bulundur evde cunku benim oğlan 4 kilo doğduğu halde Yenidogan kullandım.
Niliiii lagertha canım premium care aldım 150 tane falandı 3700 doğdu 20 gün oldu yeni bitti hala kullansak kullanırdık bence yaklaşık 200 tanesini falan kullanırsın
lagertha Neslihan1903 hesabim cok da yanlis degil oyleyse 1 ay anca kullaniliyor ama kilolu dogarsa 1 aydan az kullanir sanirim
Ruya26 lagertha canım bende 210 lu aldım 1 ay kadar kullanır sennkide çok değil bence anca.bi haftada çocuk sanki 5 kiloyu geçipte sığmayacak mı içine de elinde kalsın…Erkenden büyük numaraya geçirip bez sızdırması yaşıyor bazı annelerimiz.
Neslihan1903 lagertha ama hangi bez cildine zarar vermeyecek önmeli konu bu bez biter elbet önce bir paket deneme yapılıyor ya o yüzden yoksa hesapta sorun yok ilk doğduklarında 7-8 kere değişiyor günde
lagertha strongmom denemd yanilma yontemi en iyisi sanirim. Tasarruf edecegiz derken zarar edebiliriz ☺️