lagertha Esraugur2310 ben de abartmayayim demistim 1 ay kullansa denemis de oluruz demistim ama abartmisim sanirim 🤭
Ruya26 lagertha canım bende 210 lu aldım 1 ay kadar kullanır sennkide çok değil bence anca.bi haftada çocuk sanki 5 kiloyu geçipte sığmayacak mı içine de elinde kalsın…Erkenden büyük numaraya geçirip bez sızdırması yaşıyor bazı annelerimiz.
lagertha Neslihan1903 hesabim cok da yanlis degil oyleyse 1 ay anca kullaniliyor ama kilolu dogarsa 1 aydan az kullanir sanirim
Neslihan1903 lagertha ama hangi bez cildine zarar vermeyecek önmeli konu bu bez biter elbet önce bir paket deneme yapılıyor ya o yüzden yoksa hesapta sorun yok ilk doğduklarında 7-8 kere değişiyor günde
strongmom lagertha her bebeğin kg alma durumu farklı oldugu için bilemiyorsunuz ne desem yalan olur kim bebekler hemen kg alıyor kimi geç kg alıyor bende bilemedim ki 🙋🏼♀️
lagertha strongmom denemd yanilma yontemi en iyisi sanirim. Tasarruf edecegiz derken zarar edebiliriz ☺️
strongmom lagertha bencede deneme yanılma satarsın letkoda falan fazla kalırsa yada fişini atma iade et
turansmom1 lagertha pazartesi günü gideceğim kontrole canım benimki sarilık gecirdi 2860dan 2500e düştü. 2 hafta önce tekrar 2860 olmuştu şuan 500 700 gram aralığında falan almıştır. Istersen pazartesi baktırınca yazayım tekrar ona göre planlamani yaparsın
lagertha turansmom1 haber verirseniz cok sevinirim ☺️ vakit geçmeden yarisini iade ederim en azindan 2 numarayla degistiririm
turansmom1 lagertha ben unutursam sen hatirlat mutlaka yaz buradan bebekle uğraşırken unutabilirim🤷♀️
lagertha asimmela bilmiyorum ki 2 paket 140 li yenidogan 1 numara diye aldim. ilk defa duydum gobek oyuntusuna dikkat etmem mi gerekiyordu
Happydef lagertha ilk dogdugu hafta 10 taneden fazla gidiyor günlük fazla almamışsın 1 aylık düşündüğünde ama insallah aldığın bez pişik yapmaz bebegine yoksa paran cope gider
Neslihan1903 lagertha satan çok gördüm canım gerek olursa indirirsin uygulamayı satarsın bebekler çabuk büyüyor kıyafetlerinide satarsın herkes öyle yapıyor 🤗
lagertha -Aysenur- bir de dogum kilosunun birazi ödem oluyor sanirim. Saglik olsun fazlasini da veririm birine cok olursa da uygulamalar varmis satilan indirimle satarim☺️
Happydef lagertha bende prima kullaniyorum 2 marka denedim onlar yapti ama prima yapmadi. Guzel günlerde kullanmak nasip olsun insallah :)
58Vildan Fazla gelirse yandaki bantları kopar at taşma olmuyor bir anda kocaman bez oluyor bir tane dene anlarsın