Basak0503 syda_11 benim beta hcg 1382 çıktı. Son adet tarihime göre de 4+5 te öğrendim gebeliği doktor şimdi görünmez 10 gün sonra gel dedi. Bir kaybım var o yüzden tedirginim inşallah keseyi ve kalp atışını duyarım
Sevillayy syda_11 canım benim değer çok düşüktü 61.küsürdü 4+4de öğrendim doktorum kese görünmüyor 6haftalıkken gel dedi gittim gördü ve geç döllenme dedi o yüzden gözükmemiş olabilir dedi
Saadetzeyno syda_11 o beta 1500 ustu olunca görünüyo benim. De ogrendigmde 500 falandi 5 gun sonra mi ne göründü
Arifcaninannesi syda_11 cnm benimki 1156 kendi bile görünmedi geçen salı dün doktora gittim yeni gördük kalp atışını duydum
Deryayurt syda_11 canım beta hcg öç binlerdeyken gözükür kese venimde 590 çıkmıştı o değerden 1 hfta sonra görmüştüm keseyi
22Ege00 Deryayurt benim geçen Pazartesi kan verdim 503.5 di bu Pazartesi tekrar hem kan verip hem ultrason a girecem sizce bi hafta kaç olabilir 😊😊💓
ays666 syda_11 xok erken gitmissin 2haftalik falan benimde 540 cikmiti 10 gun sonra gittim keseyi hordum 😊 biraz daha beklemelisin ,🌸
ebrussvncc syda_11 1200 lü değerlerde vajinal ultrason ile görünür, karından ultrasonla 3000 li değerlerde görünür. Daha o minicik bir susam tanesi kadar annesi biraz daha büyüsün gösterir kendisini 🤗