Newmommy Kizlar selam 33+2 haftalik hamileyim artik cok az bir zamanim kaldi siz bu haftalarda ne yaptiniz veya yapiyorsunuz? Doktor bol yuruyus ve merdiven inip cikmami soyledi onlari yapiyorum baska onerisi olan var mi?
Yeppudaa Newmommy valla aynisini bol yuruyus ve merdiven cikmak birde kendini surekli sicak tut hic üşütme iltihabin falan olmasin. Birde plates topu ise yariyor, birde egilip kalkiyordum surekli. Baska suan aklima gelenler bunlar.
haticeD08 Newmommy Merhaba ben de bol yürüyüş ve pilates topunun faydasını gördüm. Bebeğin doğum pozisyonu almasına da yardımcı oluyormuş doğru hareletler. Doğuma giderken de yanıma aldım topu. Doktor doğumu başlatmak için ilaç verdi gündüz 10 gibi sabah karşı olur demişti. Aynı gün 3-4 gibi beklediklerinden fazla açılmam olmuştu. O süreçte pilates topu üzerinde ayaklarımı yanlara doğru açıp öne arkaya sağa sola git gel hareketleri yaptım. Doktor ne yaptıysan devam et çok iyi açılman demişti. Akşam 10’da doğum yaptım.
yadeysem Benim doktorum squat yapmamı söyledi, günde 3 adet hurma yiyip kiraz sapı çayı da içebilirsin dedi. Sakın adaçayı içme dedi. Sizin de bilginiz olsun