Cicisannecik Bir_Prenses_Annesi resmen hislerimi yazmışsınız 😁 Bende aynı duyguları yaşıyorum özellikle ne zaman doğacak nasıl bir doğum olacak kime benzeyecek vb vb vb 😁😁😁😍
Bir_Prenses_Annesi Cicisannecik Normal doqumu istiorum ama bizim kız önden qidio tombis 😁doktor böle qiderse normal zor dedi bir yanım sevindi bebisin kilosu icin ama doqum icin üzüldüm 🙄 bakalım uygulamaya qöre ocak sonu doktorumuza qöre 17 ocak kilomuza qöre Aralık sonu ocak bası kafam karışık bide biz doqurup hikayelerimizi yazsak ve yüzüstü yatmaya baslasak 😂😂
Mugee09 Cicisannecik 31 im daha hiç bişi almadık canım nasipse yarın toplu alışveriş yapacağız İnsAllah 🤲🥰
KaanErkan-mom Cicisannecik her şeyimiz tamam . Deterjanlar losyonlar da bu hafta geldi. Yıkayıp ütülemek kaldı🥰
Cicisannecik Snszasla bende bendeeeee çok istiyorum hem o emzikleri severek kullansın hem de anne sütüne devam etsin 😍
Esra_Omer_21 Cicisannecik Ben varım eşimin rahatlığından dolayı daha hiç bir hazırlığa başlayamadik.🥺
Ebru222 30 haftalık olduk kızımla. Hemen hemen tüm eksiklikleri tamamlandı ufak tefekler ve bebek arabası kaldı. Doğum 28 Ocak görünüyor. Sağlıcakla gelir inşallah tüm minikler 🥥❤️
Astadavistabeybi Zelihaaaa3 inanın bilmiyorum benimki normal düzeyde hareketli doktorum şimdilik iyi durumda dedi umarım normaldir canım
BetulG Hazırlıklar tamam sayılır , 23 Ocak tahmini doğum tarihi ama 1 hafta önden gidiyoruz. Bakalım hayırlısıyla gelsin
Sirinanne1 Bizimde coğu şey hazır beşiği gelicek bitek😊 30. Haftamızdayız 😊 cok heycanlı bir bekleyişş Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Cicisannecik Sirinanne1 amin inşallah bazen özlüyor insan değil mi doğsa bi hayırlısıyla sevsek ilgilensek 😁😍