NesliErva Mujizam canım ben kontrollerime hep medikara gittim şuan 33 haftaligim kontrollerimimden memnunun ortamda güzel doktorumda güler yüzlü ama ben yinede doğumu eğitim araştırma hastanesinde yapmayı düşünüyorum .Egitim araştırma hastanesi de aynı kaliteyi sunuyormuş çevremdekiler hep öyle diyolar.boşa para verme diyor herkes.Medikarde fiyat nasıl diyede hiç sormadım fiyat hakında bir bilgim yok
Mujizam L183 Çankırı Kastamonu ya kaç saat uzakta doğum başlasa yetişebilirmiyiz acaba Karabüku bile eşim yol kar yağarsa yavaş kalirizmi diyor ama ben 6000 gibi para ödemek istemiyorum bı doğum için çok para Karabük uygunmuş bize göre
NesliErva Ilknur74 Canım ben orda doğum yapmış bir kaç kişiyle konuştum gayet memnunlar. Tek kişilik odalara aliyolarmis herkesi, odalarda pilates topu felanda varmış
didemyuksel Kastamonu Cide’de yaşamama rağmen Anadolu’ya gitmedim.Medikar Anadolu Hastanesine göre çok daha sakin ve güvenli geliyor bana.Doktorum Erdinç bey gayet memnunum.Doğum konusunu yarın randevuda konuşacağım o yüzden fiyatları henüz bilemiyorum.
Mujizam didemyuksel evt Anadolu da muayene 180 olmuştu şimdi yine zam gelmiş doğumda pahalı sigorta yok bizda o yüzden ben eşimi düşünüyorum eşim olsun yakın diye götürüyor bende internetta araştırıp buraya yakın daha uygun Medikar buldum ama hiç gitmedim Şerifa diyen doktoruda iyi diyolar orda
Mujizam didemyuksel Merhaba siz konturola gittinizmi fiyat bilgileri aldinizmi acaba eşler doğuma aliyorlarmiymis bilginiz varmi
Mujizam Ilknur74 merhaba Normal doğum fiyatimi bu 3500 sigorta yoklar içinmi yoksa sigortalilar için geçerli mi
Mrvckrdnz Mujizam ben medikarda doğum yaptım spinal sezeryan oldum 3 ay önce 3600 civarındaydı sanırım tam hatırlamıyorum ben memnun kaldım gayet ilgililerdi 2 gece kaldım