Aleyna19 Yarın doğuruyorum Allahın İzniyle ama çok korkuyorum sezeryan olucam epidural sondadan ve belden vurulan iğne çok canımı acıtırmı ? Tabiki tek isteğim sağlıklıca kucağıma almak bebeğimi ama aşırı derecede korkuttular yok felç olursun ani haraket yaparsan yok sonda yakıyor bianda çıkınca düşünmekten delirmek üzereyimm 🤷🏼♀️
Heyecandorukta Aleyna19 Her doğum ayrı bir hikaye, omurilikten iğne yaptIrıp sağlıkla çocuğunu dünyaya getiren milyonlrca gebe var, bunları düşünüp kendinizi strese sokmayın, güzel düşünün güzel olsun. Kötü hikayeler okumayın dinlemeyin. Sağlıkla gelsin bebeğiniz🐣
zeze2020 Aleyna19 spinal sezeryan oldum geçen hafta korkmayın belden vurulan iğneden önce lokal anestezi yapılıyor sonradan vuruluyor anlık sizi hisseidyorsun rahat ol panik yapma bir adet ağrısı daha çok can acıtıyor bence 😊
26_26_26ggg Aleyna19 canım kendini milletin dedikleriyle sakın korkutma cesaretli ol kendine İnan sadece bebeğine kavuşacağını hayal et o belden vurulan iğneyi yapan kişi zaten en iyi işini bilen biri oluyor o yüzden sadece kıpırdama diyorlar hiç anlaşılmıyormuş bile kan bile aldırırken canımız çok yanıyormış kendini sakinleştir bende aşırı korkak bi insanım ama kendimi böyle böyle dizginleştiriyorum Allah yanımızda her zaman dua et sen herşey geçip gidicek sen bebeğine kavuşacaksın vala ben diş ağrısı ve diş çektirmekten daha çok korkarım mesela bunda korkmuyorum artık bi cesaret geldi 😊
Didem13 Aleyna19 bende yarın doğuma giriyorum. Sezaryen olucam be 3. Sezaryenim olacak. Tecrübe edinmiş biri olarak söylim sezaryenin kötü bir tarafını ben yaşamadım cok şükür🤲 İkisini de genel anestezi yle dünyaya getirdim. Zorlukk çekmedim narkozu cabuk attı vücudum. Bu sefer spinal yapmak istyorum buna karar verdim. Aylarca okuyorumm herkes spinali öneriyor yüzde 90 ı spinal yapıyor dr umda bunu öneriyor. Öyle bir risk olsa yaparlarmıydı diye düşün. Kötüyü çağırma iyi düşün 🙂 dr unada ekibine de güveniyorsan hiç korkma. Anın tadını cıkar yavrunu kucagına alacagın anı düşün 🤲🤲 sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh. Bende cook heycanlıyım 3. Olmasına ragmenn😂😂
glsahbaydemir Aleyna19 hayır hiç acıtmıyor, bende salı günü yapacağım ikinci doğumum olacak Allahın izniyle, belden uyuşturmalı yaptıracağım yine.
Zehram Aleyna19 kesinlikle hiç acitmiyor belden yapılan iğne de hiç acitmiyor haberin bile olmuyor sonda çıkarken de hiç acitmiyor ama doğum sonrası benim sancim.var ve geçmiyor sebebini bulamadım
Didem13 Aleyna19 evettt taktıklarında da aaa bumuydu diceksin. Birde iğne yaptırırken hemşireye eliniz hafifmiş deriz ya. Sondayı takanda öyle olmalı bence onunlada alakalı🤣🤣 uyuştuktan sonrada taktırabilirsin dr una söyle
Aleyna19 Didem13 konuştuk zaten uyuştuktan sonra takacaklarmış ama çıkartırlarken uyuşuk olmayacakmış yapcak birşey yok artık 😌😊
Zeysareannesi Aleyna19 ben de spinal oldum. Vallahi aynı şeyleri duydum ama hiç kulak asma çok rahat ve güzel bir ameliyat oldu doğum anı çok çok güzeldi. Sonrası ilk 3 gün biraz zorlandım 1 hafta sonra iyice toparladım. Kişiden kişiye değişir daha çabuk toparlanan da var daha geç toparlanan da. Siz sadece bebeginize konsantre olun. Kendinizi yormayin. Baş ağrısı bel ağrısı vs hiç olmadı. Güzel düşünün güzel olsun🌸
Aleyna19 Zeysareannesi peki birşey sormak istiyorum karnınıza bastırdılarmı pis kanmı ne çıkıyormuş sanırım 🤦🏼♀️ Gerçekten psikolojimi bozdummmm 😃
Ezgim Sondayi uyusunca takmalarini isterseniz hissetmessiniz cikartirkende hafif yanma oluyor anlik geciyor zaten spinal ignesini yaparkende acimiyor emin olun damar yolu bile acarken daha cok acımıştı benim 17 gun once 3. Sezeryanimi oldum ve su anda hic olmamis gibiyim ilk 3-4 gun oldu ağrım ama dayanamayack kadar değil o zamanda agri kesici aldim bide anestezi doktorunda soyler bol bol su kahve bas agrin olmamasi icin ben odaya cikar cikmaz baslamistim icmeye birde ayaklarımı hissetmeye baslayinca yavas yavaş karnima dogru cekip geri itmistim yürümeye baslamadan gazımi.cikarmistim 🍭🍭🍬
emine86 Ezgim hiş kaybınız oldu mu acaba ? Karın bölgenize dokununca hissislik? Ilerleyen süreçte geçti mi eğer olduysa ?
Didem13 Ezgim yarın doğumum. Dediğinizi uygulıcamm bacakları karnına doğru çekmek gaz cıkarmana yardımcımı oluyor 🤔🤔 iyiymiş 👌👌 komposto yaptım onuda yanımda götürcem birde kahve 🙏🙏
Aleyna19 Ezgim kesinlikle dediğinizi yapacağımmm teşekkür ederimmm bilginiz için nescafe içerim bol bol ve su 😊
Ezgim Didem13 ben diger doğumlarimdada aynisini uyguladim hepsinde ayaga kalkmadan gazimi çıkarmıştım denemeye deger 😊
emine86 Aleyna19 ikisi de korkulacak birşey değil canım salı günü 2. Sezeryan imi olacağım spinal olacağım 2.kez .sondayi uyusturduktan sonra taktikler hiç bir acı hissetmedim ne takarken ne de cikartirken kahve yada ekstra şeyler içmeme rağmen baş agrım falanda olmadi korkup panik yapma bebeğini gireceğin zamana odaklan 😊 sağlıkla atlatırsın inş
Elfens Bence korkudan çok heyecan oluyordur insan bence canınızdan bir parça ile buluşmak heyecanı diye düşünüyorum teknoloji ilerlerdi doktorlarımız tecrübeli ALLAHIN İZNİ İLE herşey güzel olur en fazla 45 dakikalık bir işlem korkmayın rabbim sabrımı verir 😊biraz ağrı sızı tabiki olur regli olurken bile ne ağrı çekiyoruz hiçbirşey dayanalamıyacak acı değildir herkese hayırlı doğumlar 🤲👼