Gzlgzl Mervetekmn ay kız degısmez derler bide degılmı saglıkla gelsin bebişiniz bende evlat ayırmam asla ama bir prensesim var birde prensim olsun diye gönlümden geçmişti yalan diyemem 🤗12 de kız dedı 14 de kıza benzıyor dedı bekle dedi🙈
_Mother_ Mervetekmn yaa olabilir mi 🤷♂️ valla bana da ilk erkeğe benzettim dedi 12 haftalık iken bugün de kız dedi 16 haftalığım doktorum perinatoloji yanılırmı yaa acaba valla heyecanla pembe pembe zıbınlar aldım 😂😂
_Mother_ Birgul bende başından beri hep erkek hissediyordum doktorda erkek deyince oğluşum ali Asaf diye seviyordum 😂 bugün kız dedi ama çok sevindim 😍 😇
_Mother_ Birgul yaa canım aynısıymışız seninle desene 😂 kızımız olursa eşim katacaktı oda elif Asya diyor bakalım hayırlısı olsun inşallah 🤗
Yetergumus6327 _Mother_ benimde 11. Haftada kiz dedi suan 15 haftalik daha gitmedim 😊 hayirlisi olsun
Brfutryaki Ebru1520 ya bende dün gittim 14+2 yiz baya uğraşmalar sonucunda göstermedi hatta yüzünü bile döndürmedi popo ve sırttan başka birşey görmedik inat etti 😕
Dilara8228 _Mother_ benide 12+1 de erkeğe benzetti 2 oğlum var şükürler olsun ki ama gönlüm kızdan yana sizin gibi olur inşallah bizimde ☺🙏 Ultrason fotoğrafımızda bu 🎈
_Mother_ Dilara8228 rabbim gönlüne göre versin canım inşallah 🤗 ben ultrason fotoğrafından anlamıyorum maalesef
Arzu1994 Mervetekmn kesin mi kız dediler sonra birdaha 23 haftanıza kadar bir daha gitmediniz mi bide özel hsthnemiydi gittiğiniz
Mervetekmn Arzu1994 özelede gittim devletede sürekli kontrol olmuyor o haftalarda canım doktorum 23detaylıya gel dedı ozmn gitmiştim
Ylzozprn _Mother_ 13+1 baya haraketliydi bebek çikolata ve meyvusuyu içmiştim baya inceledi ama yanılma payı olabilir kesin demedi ama büyük ihtimal dedi
ulviyedemirbas2 _Mother_ bizde 13de örendık erkek dedı dun yıne bakdı erkek dedı😊16cı haftayı bitırdık
_Mother_ ulviyedemirbas2 yaa sizin kesin o zaman canım valla bana da 12 haftalık iken erkeğe benzetmişti niye yalan söylim yanılacağını düşünmedim çünkü perinatoloji sonuçta ama bugün kız dedi ama çok mutlu oldum sağlıklı olması önceliğimiz tabiki