Bernay Mom092 çok aşırı kilo almasını istemiyorum bebeğimin , çok kilo da iyi değil haftasıyla uyumlu olsun normal olması gerektiği kilo da olsun yeter 🤤 🥺
Seval22 Bernay ben mesela şuan diyet yapıyorum normal doğum istiyorum olursa ama böyle giderse kilosu imkansız aslında abur cuburda yemiyorum sevmemde sadece çocuğa faydalı şeyleri yiyordum ama fazla yaramış galiba şuan meyveyi falan azalttım
symslmz Asenadgdvrn80 sizin öyle olabilir ama o haftanın referans kilosu 1500-1700 aralığıdır. Ölçüm kağıdınıza bakarsanız o hafta için bebeğinizin bi iki hafta önden gitmiş olduğunu görebilirsiniz
Zeynep_cagdas Seval22 canım senin öyle olabilir ama 29da 2 kilo olması sık karşılaşılan ortalama bir değer değil ben onu demek istedim. 2 kilo olması lazım denilince anneler telaş edebilir, yanlış bilgilendirme olmasın diye yazdım. Ayrıca bebeğinize maşallah 🌸🥰
Seval22 Zeynep_cagdas onu diyen ben değilim canım 2 kilo olması gerek diye ben sadece illa şeker yada genetik olması lazım 2 kilo olması gerek için demişler ona cevap yazdım şekerimde yok genetikte değil ama sadece düzenli ve iyi beslendim ondan sebeb olabilir ben zaten istemiyorum kilolu olmasını normal doğum istiyorum şuan diyetteyim zaten kilolu bebeklerde solunum sıkıntısı olabiliyor şeker çıkabiliyor doğduğunda kendimde korkuyorum o yüzden ama engel olamıyorum kilo almasına
_41sumeyye_ Melike145334 yahin pekmez hicbkr doktor önermiyor canim hamilelikte doktora danisarak tuketmekte fayda var
Melike145334 _41sumeyye_ tahin oldukça faydalı ben ilk kez sizden duyuyorum doktorlar paketlı hazır gıdaları genelde önermez gebelık şekeri olanlara belkı yasaklarlar tahın pekmezi onlar zaten diyet seklınde bır programla beslenirler
_41sumeyye_ Melike145334 sahsen benim gebelik sekerim yada ters giden hicbir durumum yok cok sukur ama doktorumuz ilk gundrn bu yana recel tahin pekmez ve bal tuketmememi oneriyor bebege hicbir fayda saglamadigini sadece gereksiz bi kilo aldirdigini onun yerine yumurta sut badem muz et balik tuketerek ve bol su icerek gebeligin devam ettirilmesinin daha saglikli olacagini soyluyor.bende oyuzden hic tuketmedim bebegim 3 hafta önde gidiyor 33.haftada 2650 gr kilosu vardi kendimde toplam 10 kilo aldim.yani kisacasi kendi tecrubemi paylastim tabiki herkesin bunyesi gebeligi doktorunun onerdigi baskadir 😊
zynb_ozkn Mom092 32 haftalık rapor alınca ne kadar yatacak para tam olarak bir bilginiz varmı ve 32. haftanın herhangi bir gününde rapor alsak olurmu
Mom092 zynb_ozkn hic bilgim yok ne kadar yatacagina dair onu 170 i arayip sormak lazm ☺️ Tabi 32+4 e kdar biliyorum cok geciktirmemek lazimm
Sevgikygsz Asenadgdvrn80 Ve protein ağırlıklı beslen dedi bana şimdilik . Yani çok dikkat ediyorum ama sizlerin tavsiye ettiği bebeğe kilo aldıran besinler var mı