Neslihan1903 Leylaminannesi alttaki yorumlarda yazıyordu ona güvenerek aldım gerçektende öyleydi 2023 🤗
sarisu1 Leylaminannesi internetten aldım dermoeczanem diye bir site var son kullanmaların da vs problem yok
Leylaminannesi sarisu1 eczane sitesimi gerçekten acaba çünki kalitelisi ancak eczanelerde oluyor mustela Türkiye sayfasında öyle yazıyordu
Leylaminannesi Glysrcn mustela Türkiye sayfasında da aynısı yazıyordu sadece eczaneler de gerçeği oluyormus burda arkadaş lar dermoeczanem diye sayfa var dedi belki ordan aldm
sarisu1 Leylaminannesi ben yorumlarına bakmıştım alırken olumsuz birşey görmemiştim bilindik büyük bir sitedir Online büyük eczane sitelerinden biri https://www.dermoeczanem.com/yuzde-yuz-orijinal-urun-garantisi
ysms19 Leylaminannesi evet, online sitelerinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. 😍 önce ürünleri eczaneden sonra buradan aldım. İthalatçı firmalar ve etiketleri tamamen aynıydı.
Betul584600 Leylaminannesi e bebekte 99 a almıştım ama mustelanın kendi sitesinde 60tl civarı demişlerdi girip bakmadım ama bilginiz olsun bi araştırın