Leylaminannesi Merhaba arkadaşlar mustela bebek bakım setinin orijinalini nereden bulup ala bilirim ? Her yerde satilyor diyorlar ama onlar saglkli gerçeği değil diyorlar
funda84 Leylaminannesi canım ben hepsiburada dan aldım.En uygun fiyatı ordan yakaladım.Yenidoğan seti olarak.Eczanelerde daha pahalı bence favorilerine al indirim takip et.
haziranin25i Leylaminannesi trendyol dan şampuanı ve pişik kremini aldım. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım açıkçası
Deniz77 Leylaminannesi eczaneden aldim ben internetten alınanlara son kullanma tarihleri geçmiş yada yakın olabiliyormus
ysms19 Leylaminannesi dermoeczanem.com. Senelerdir alışveriş yapıyorum. Fiyatları eczanelerden biraz aşağıda. Ama orjinal ürün satıyorlar. Trendyoldan vs aldığınız ürünlere güvenmeyin.
Leylaminannesi Deniz77 tüm eczanelerdr oluyorum acaba ? Bebek yağı şampuanı pişik kremi acaba üçlü fiyat nedir
haziranin25i Leylaminannesi 500 ml yenidogan şampuan 90,60 TL 100 ml + 50 ml vitamin barrier pişik kremini 72,90 TL ye aldım.
esengl_ Leylaminannesi direkt dermoeczanem den al güvenilir bir site ben ordan alıyorum ve gyaet uygun set fiyatları bak istersen bi
Neslihan1903 Leylaminannesi Trendyoldan aldım indirimden pişik kremi şampuan bebe yağı vücut losyonu takım çantasıyla beraber aldım son kullanma tarihi 2023 indirime girecek yine takip edin alırsınız 🤗
Leylaminannesi Neslihan1903 kullanma tarihi uzun olması iyiymiş altnda yaziyormuydu kullanma tarihini yoksa aldıktan sonra mı oyrendiniz
Neslihan1903 Leylaminannesi alttaki yorumlarda yazıyordu ona güvenerek aldım gerçektende öyleydi 2023 🤗
ysms19 Leylaminannesi evet, online sitelerinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. 😍 önce ürünleri eczaneden sonra buradan aldım. İthalatçı firmalar ve etiketleri tamamen aynıydı.
Glysrcn Leylaminannesi tavsiye postu olarak açacaktım nasıl da denk gelmiş . Bi iki saat önce eczacı arkadaşıma sordum eczaneden almamı tavsiye etti kesinlikle internetten alma sahteleri çok oluyo birebir aynısını yapıyorlar dedi. ben mustela düşünüyordum zaten o da onu tavsiye etti.
Leylaminannesi Glysrcn mustela Türkiye sayfasında da aynısı yazıyordu sadece eczaneler de gerçeği oluyormus burda arkadaş lar dermoeczanem diye sayfa var dedi belki ordan aldm