tunc34 ESMAARAS çok teşekkür ederim malum artık hastaneler sınırlı refakatçi aldığı için annemin kolay ulaşabilmesi adına biraz detaylı oldu benim 😊🙈
NeslihannK Mmrv00 bende bavul ici duzenlyici aldim gercekten hayat kurtariyo karisiklik vs olmuyo hersey duzenli bi şekilde 🥰
Seval22 Mmrv00 benimde nişan bohçamdan bez keselerim vardı o zaman iç çamaşırı ve saten gecelikler gözükmesin diye onlara koymuştuk şimdi onları değerlendirdim
spaceship tunc34 çok güzel olmuş, nereden aldınız acaba ? Ben trendyoldan falan baktım bunlara ama hep olumsuz yorumlara denk geldim….
Mmrv00 spaceship büyük bir market avm tarzi bi yerdrn aldim.Normal naylon kilitli poşet koroplastin olumsuz bir durumu yok :)
tunc34 spaceship keseleri rastgele bir ınstagram sayfasından yaptırdım sandığımdakirenkler diye bir sayfaydı sanırım organizerlarida trendyoldan aldım evet olumsuz cok yorum vardı ama şansıma sanırım iyi geldi benim gözüme sadece renkleri açık ton geldi 😊
spaceship Mmrv00 ben sizin paylaştığınız poşetleri değil de, diğer arkadaşın paylaştığı fileli bavul organizer ı sormuştum 😊