Mmrv00 Belki benim gibi tecrübesiz anneler vardir diye paylasmak istedim :) Organizer alicaktim ama bu poşetler de işimi gördü hem de masrafsiz oldu.Marketlerde satiliyor.Kolay gelsin :)
Endiselianne20 Mmrv00 Bende bunlardan arıyorum ama hep küçük boy gördüm kilitli poşetlerden siz hangi boyutta aldınız acaba
ESMAARAS Mmrv00 bende dun aldım o posetlerı daha 31. Haftadayım yıkanmadı utulenmedj etkıletler sokulmedı canta hazırlanmadı baslımmı
koala06 Mmrv00 Ay ben bunu dün bi youtuber da görmüştüm gerçekten hiç masrafa girmeye gerek kalmadan bunlar bile iş görürler 🤗
tunc34 Fotoları nasıl ekliyorsunuz acaba hanımlar ya 😊 hamislerimize fikir olmasını istediğim bir çok konu var ama görsel ekleyemiyorum maalesef
Mmrv00 tunc34 google a img yukle yazip ilk cikana tiklayin.Yukledikten sonra 2. Linki kopyalayıp buraya yapıştırın
Mmrv00 ESMAARAS yalnizsaniz baslayin agirlasmadan yardimci olacak birileri varsa riskiniz de yok bir iki hafta bekleyebilirsiniz bence
Endiselianne20 Valla etiket sökmek ütülemek falan baya zormuş ben 34. Haftadayım zorlaniyorum yaparken bide hava soğuk evde kurutmak günler alıyor🤦♀️
spaceship tunc34 çok güzel olmuş, nereden aldınız acaba ? Ben trendyoldan falan baktım bunlara ama hep olumsuz yorumlara denk geldim….