Zeynepmerve15 Rbkny ay inşallah vardır teşekkür ederim beklemek çok zor bekleyebilirsen bekle canım ben dayanamıyorum yapıyorum test eşime söylemiyorum oda kızıyor günün gelsin öyle yap diyor hayırlısı olsun inşallah snde haber ver test yaparsan :)
Aylnslm Zeynepmerve15 canım umutlandırmak istemem ama sanki görür gibi oldum çok çok hayalet bişey ama
Zeynepmerve15 Aylnslm evet canım hayalet çizgi ilk yaptığımda belli belirsizdi kuruyunca belirginleşti fotoğrafda az görünüyor ay inşallah hamileyimdir ya
selimsarea Pozitif çıktı inşallah doktora gidince hayırlı sonuçlar alırım 23 ünde olmam gerekiyordu 4 gün vardı
Zeynepmerve15 selimsarea çok sevindim canım hayırlı olsun erken test mi yaptın normal test mi hemen çıktı mı
BugsBunny selimsarea yumurtlama ve çatlama ne zaman olmuştu sizin ? Ben de 23 ünü bekliyorum ama çok zor dayanıyorum eşime al diyorum almıyor test. İstesem ben alırım ama eşim sayesinde dayanıyorum meraktan çatlasam da. Hayırlı olsun ayrıca 🤲🏻💕
Aylnslm Zeynepmerve15 inşallah vardır canım ama çok çok yeni pazartesi kan verirsen çıkabilir çıkmazsa da yine tekrarla bence derim benimde böyle olmuştu
Annelerinannesi_61 selimsarea bugün adet olacakmış hissi var ya yarın ya da öbür gün olucam adet zaten olmazsam eğer test yapicam canım
selimsarea BugsBunny teşekkür ederim darısı senin başına inşallah ilk gebeliğin mii olucak hiç bilmiyorum canım ne zamandı o şeyleri