Dilekunal InSu Çınar Alp, Doruk Alp, Ahmet asaf 22+1 oğlum olucak hayırlısıyla kararsızım ama bunlardan biri olucak Allah’ın izniyle fikir olsun sanada ben çok kararsızım 👼🏻
istanbulluanne Bizimde haftaya cinsiyetimiz belli olur insalh . Anlamindan degilde erkekse Uzay Sarp olucak insalh cok begeniyorum 😊
mucize_bebek Şahsen benim bir oğlum olsa adını Ender katardım. Ama maalesef bu 3. Gebelik ilk iki oğlumun adını ben verdim sıra eşimde🙈🙈
2prensessannesi UgurDilaraNarin canim manasina baktin mi bilmiyorum ama batin eger bâtin olarak okursan yani a yi uzatarak o zman allahin isimlerinden biridir tek kullanilmaz basina abd eklenir abdulkadir abdulbâtin gibi. Normal batin dersende karin demektir ic organ manasinda
2prensessannesi Aysi canim cok sakincali bir isim peygamber efendimizin hic uygun gormedigi isim cehennemi cagristirdigi icin
UgurDilaraNarin 2prensessannesi aslında bende yeni öğrendim önüne başka bir isim aramaya başladık bile ama çok kararsısız
2prensessannesi UgurDilaraNarin okunusunu nasil yaptiginza bagli tabi ama genellikle uzun â ile kimse okumuyor ve mana karin manasina donuyor. Bencede daha guzel isimleri bak canim bi kere koyulcak nasil olsa🙂
Zeze03 UgurDilaraNarin bende bağın koyacaktım sonra vazgeçtim önüne ısın konuşanda olmuyormuş cnm sanırım abd getirmen gerekiyormuş hep bende poyraz batın koyacaktım şimdi tek poyraz kaldı