Leylaozel Uygulamaya göre 12 gun kaldı 2.ci kez çatı muanesi oldum sancı yok açılma yok bebek kanala girmemis doguranlar kac gun kala doğum yaptıniz?? Belirtisi olan varmi kızlar ne durumdasiniz😊😊👶🏻🤰🏼🤰🏼
Ysmnatl Leylaozel bende 39+2 dün çatı muaynesi oldum ama açılmam yokmuş hâlâ artık gelsin istiyorum ama pek niyeti yok oğlumun 😊
AnnesiveKizii Leylaozel 38+6 son 8 gün gösteriyor iki kez oldum çatı muayenesi açılma varmis ama bekliyoruz bakalim ☺️ gece yalancı sancilarim baya bi vardı lakin suan hic bişey yok 🤭
MiniKaya Leylaozel 39 bugün kaldı 7 ama tık yok 😀 akşamları hafif bel ağrım oluyo sanırım yalancı sancı salı günü doktora gittim ne açılma ne sancı 🤦🏻♀️ Bizim oğlan içerde mutlu galiba 😀
Edaa_22 Leylaozel valla bizimde uygulamaya göre 15 gün kaldı prensesin keyfini bekliyoruz açılma yok dün çatı muayenesi oldum yola girmiş ama bakalım ne zaman gelicek bu arada ilk hamileliğim normal doğum zormu
Leylaozel AnnesiveKizii acilma olması için düzenli bisey yaptinmi sanciyla mi açıldı dr bana yürü diyo yürüyorum temizlik yapıyorum ama hic bi değişiklik olmuyo açılmam yok😣😣😣
Nezosikra AnnesiveKizii benimle aynısın canım uygulamaya göre son 8 ama ne zaman gelir kızım bilmiyorum sag salim gelseler artık fena olmayacak iyice sonuna geldik hangimiz önce doğuracağız bakalım sağlıkla gelselerdi bi
Bellatrix-lestrange Bellatrix-lestrange bunu yazdıktan yaklaşık 7 saat sonra doğum yaptım arkadaşlar darısı başınıza. Hayırlı doğumlar hepinize😍
MiniKaya Leylaozel erkek bebek geç gelir derler eşimde 9 ay 15 günlük doğmuş babaya benzedi heralde bizimki 😀 hep dua ediyorm Allahım kendi sancım suyum gelsin 🤲🏼 Bu gidişle suni sancı gibi duruyo 🤦🏻♀️
EsmaaTklc Leylaozel 39+5 iki gündür bel ağrım ve ayağı kalktığımda kasık ağrım var ama doğum belirtisi mi bilmiyorum sancı değil gibi yarın kontrol bakalım ne diyecek doktor 😏 doğmak istemiyor Kasım bebekleri
Leylaozel EsmaaTklc insallah doğurursun yakın zamanda bu son günler gecmiyomus gerçekten 😁tetikte Beklemek daha cook yordu bide sormazlarmi nasılsın doğuma ne kaldı her an dogurmami bekleyen baskısı var üstümde stres yapıyorum artık gelsin diye
Merve1656 Leylaozel 39+4 kaldı 3 gün ama gelmeye niyeti yok benim kızın 🙄 doktor çatı muayenesi yapmadı hiç açılmam varmı yokmu bilmiyorum hiç ama bebiş girmiş doğum kanalına 😊 doguramicam gibi hissediyorum gelmicek bu kız 😒😣