Nehirr88k Glakky1 26+1 haftalığım dünden beri kaburgamın altnda ağrı var neyin nesi anlamış değilim 🤷♀️ sizde böyle bi durum oldumu ??
Glakky1 Nehirr88k o çoğunlukla ya gaz sancısı oluyor ya da bebek yukarıya çıkıyordur ondan oluyor. Bende de olmuştu ayakta duramıyordum uzanınca geçiyordu❤️
Nehirr88k Glakky1 olabilir canm dün biraz fazla ayakta kaldım ona bağlamıştım bende 🥰 insallah çogalmaz azalır ağrı insan korkuyo bilmedigi seyleri yasayinca 💕
Glakky1 Nehirr88k aynen öyle bende acı yemiştim dün çok sancılandım dedim doguruyorum herhalde. Annem de dıyor o sancının yanında ne ki diye 😂 iyice korktum
Armessemra Glakky1 saka gbi bende yarin gdicem seker yuklemesi yaptrcam o zmaan yarin mutlaka birbirimizle karsilastitalim bakalil nr dioalr
Nehirr88k Glakky1 😅😅 eyvah eyvah Allah yardimcımız olsun acaba doğum sancısi neyle eş değer insan merak etmiyo değil 😊
Glakky1 Armessemra Hayırlı cumalar 🌸 Geldim ben doktordan kızım 1.250 gr olmuş maşallah, şeker yüklemesi yaptırdım birde rutin degerlerim için kan verdim sonuçlarım daha çıkmadı❤️
Glakky1 Armessemra Birde kızımın gelişimi normal haftasından önde. Gidiyor 28 haftalık vücudu şuan normal de. 26+5
Ssmmra Glakky1 bizde 27+2 olduk bacaklarıma çok ağrıyor giriyor ve midem bulantısı yaşıyorum sabahları kahvaltı yapamıyorum tansiyon probleminde var bakalım nereye kadar götürecek bizi bu tansiyon😔
Ebruelif72 Merhaba kızlar bizde 27+2 yiz ikinci bebişi m mide yanması sürekli var özellikle salçalı ve baharatlı yediğim de. Bol hareketli bizim oğlan da
Cicek33 26+6 geceleri sırt ağrısı ve bacak ağrım oluyor . Magnezyum da içiyorum oysa ki 😀 arada da kasık ağrım oluyor
Zeynep_cagdas 28+5 mide yanması, iç bacak ağrısı, kaburga batması, efendime söyleyeyim arada bel ağrısı 😂😂 ha bazen beni ağlatacak kadar kabızlık 😂 idare edip gidiyoruz 😂