Busradrl Prensesimgeliyor22 parol içtiysen hiç etkisi yok. Antibiyotikde en erken 48 saat sonra etki eder şuan olan olmuş artık mecbur biraz sabır 😕
Prensesimgeliyor22 Busradrl yok 2 yerden uyustırdu ya yarın olsun da Baska Bı doktora gdcem dayanamıyorum artık sanki hiç gecmicek gibi
Busradrl Prensesimgeliyor22 Genelde kanala rağmen geçmeyince önce antibiyotik başlayıp enfeksiyon kurutup öyle çekiyolar muayenede anlaşılır zaten ama doktorun nasıl bi yol izledi bilmiyoruz olan olmuş artık başka bi doktorada gidersin olmadı. Çok geçmiş olsun dikkat et
dthealthy Prensesimgeliyor22 ben dişhekimiyim maalesef böyle problemlerle karşılaşıyoruz genellikle enfektif dişlerde bu sorunlarla karşılaşıyoruz kanal sonrası ağrı geçicidir hastalarıma 3gün içinde geçeceğini söylüyorum ha çektiysen de zorlu bi çekim olunca da iyileşme sürecii gecikebiliyor
Prensesimgeliyor22 dthealthy dişim çekildi dün fakat inanılmaz Bi ağrı var geceden beri gozume uyku girmedi cok kotuyum antibiyotik ve agrı kesıcı ıctım hıcbırsekılde fayda etmedi napcam bılmıyorum ınanılmaz bu agrı cekıyorum suan
Karabulut-89 dthealthy Gunaydin benim 3 tane arka arkaya kanalli disim var Soguk havalarda disariya cikinca agri oluyor. Normal midir? Rica etsem