Ebrumert Kızlar 10+4 ğm bende şimdiden doğum korkusu sardı beni 2 li taramayı ne zaman yaptırdınız psikolojiniz nasıl bnde çalışıyorum çalışınca çok zor oluyo
tugceeasm Gunka97 12+6 günlüğüz. Ama daha cinsiyete dair hiç bişey yok ultrasonda kendisini bile ayırt edemiyorum 🤭 bugün ikili tarama testin sonucunu alcam. İnşallah temiz çıkar ❤🙏🏻
Gunka97 tugceeasm Ben kendını goruyomda cınsıyyetını bellı edemıyom onuda doktorlar bılıyo o yüzden.Bende 11+5 de gostetmışdı.Belkı ultrasonlar farklıdır ben azerbaycanda yaşıyorumda.
YusEb Mrb kızlar kontrole gittim😀 normalde bugün 13+1 deyim ama ultrason da 13+4 çıktı.kiza benziyor dedi ama kesin değil dedi😉
Elder Merhaba kızlar bende 11+6ym ve salı günü randevum var cinsiyeti öğrenebilirim değilmi? Dilerim gösterir çok merak ediyorum Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
YusEb Sumeyraaa valla benim biraz karışık cnm ben 35 günde bir oluyorum adet o yüzden adetin bitiş tarihini baz aldı doktor 15 Şubat olarak.bide bugün benim aslında 13+1 ama ultrason da 13+4 çıktı
Maviss Gunka97 bu hafta sabah lari bebeğinize çıplak elinizle dokunun yatakta sadece siz olun onu hissetmeksiniz unutmayın sabahh
alatasfatma33 Merhaba ben de 10+5 haftamdayım. 28 Mayısda ikili tarama testi ve kontrolüm var bakalım belli olur mu cinsiyeti ? Kızımda bu kadar bulantı yaşamıyordum 2. Gebelikler farklı oluyormuş gerçekten . ☺
Ayseguls Ya benim göbeğim hem sert hem de baya çıktı😂 bence 4-5 aylık gibi duruyor 11 deyim anlamadım gitti
Nurayuzun Selam kızlar bende 13 haftalik oldum ama Son bi haftadır çok bulantim oluyor günde 4 5 kere çıkarıyorum hiç bişe yiyemiyorum su bile icemiyorum benim gibi olan var mı 5 kilo verdim nerdeyse ya
Gunka97 Nurayuzun merhaba kuzum bende de öyle bukantılarım çok oluyo en çokda yemek saatını geçırdıyım zaman oluyo.Kan değerlerimde normalden cok aşağıda zaten😒