Purpura26 Tatahrun Adetin biter bitmez hamile kalmışda olabilirsin canım. Silik testte pozitif sayılıyor. Benimki de çok silikti gittim kan verdim özelde verdim hemen çıksın diye pozitif çıktı
Purpura26 Tatahrun Bu arada benim de yüzüm hep sivilce oldu son 1 hafta normalde hiç sivilcem olmazdı 😃
Tatahrun Purpura26 sizden de duydukça iyice heyecanlanıyorum ben😂😂😂😂😂 zaman geçmez şimdi sabah olsun😁😁😁😁🙈
Tatahrun Nduru inşallah dua edin rabbim herkese tattirsin çok şükür iki tane kızım var üçüncü kezde anne olmak istiyorum o yüzden çok heyecanlıyım yine 🥰🤗 bir sene önce düşük yaptım bir daha olmadı busefer bakalim inşallah olmusdur
AyferMehmet07 Susamcik01 klomen adet geciktirmez aksine gününde gelir kasık ağrın gayet normal ateş bulantı baş dönmesi bunlarda olabilir endişe etme adetin geçtiyse en sağlıklısı kan vermen
Purpura26 Tatahrun Aracınız var mı ya da yakında hastane hemem gidip verebilirsin ben de çol sabırsızım çünkü 5 gün vardı adetime öğrendiğimde 😃 hemen gittim kan verdim annemler falan dalga geçtiler. Hatta kaynanam 3 haftalık hamilede hiç duymamıştım dedi
Tatahrun Purpura26 hahahaha sesli güldüm çok yaşayın 😁😁😁😂😂😁😁 var aracımız kızlarım.uyuyor sabah gider yaptırırım inşallah 🥰
Purpura26 m060918 Hiç bekleyemiyormuşsum gibi geldi bana sabahtan beri nedense 😃 kan versen çokdan kafan rahatlardı
AyferMehmet07 Kızlar tez canlılık yapmayın ben özellikle sağlık ocağına verdm kan ertesi gün öğrendm ki 5 haftalık şuan 18 +2 oldk hayırlısı olsn herkes için stres yapmayn 😊
Tatahrun Purpura26 şimdi eve geldim sağlık ocağında verdim kanı akşam int uzerinden e nabizdan bakarım hayırlısı olsun hakkımızda 🤗