Sarisin_annee bana ilk gebeliğimde ne bastırdılar ne torba koydular ne bişey hiç bişey yapmadılar 😂hatta ben bi ara sormaya niyetlendiydim sonra vazgeçtm niye yapmıyosunuz diye belki ameliyat esnasında yaptılar ama uyuyordum genel anestezi olmuştu zaten belkide ben bilmedim yani 🤷🏻♀️ İlk kalkış evet zor oluyor biraz ama öyle ağlayacak kadar anam anam bir şeyi olmuyor güçlü ol kendinide hiç korkutma yavaş yavaş karşıya bakarak biraz yürüdükten sonra kendini çok zorlamadan geri uzan yerine varya o an sendne rahatı olmuyorlk başlarda bende bu şekilde yaptım anca odanın içinde bir gidip gelebiliyordum hemşire yürü ama başta kendini çok zorlama dedi sonra sonra aradan saatler geçtikçe artık odamdan da çıktım koridorda falan yürümeye başladım karnın gevşecik oluyor sarkıyor gibi oluyor elinle tut yada birşey bağla o zaman daha rahat yürüyorsun 🌸🤗 ahhh böyle anlatıyroum ama bakma bu ikinci hamileliğim bakalım inşallah ikinciler daha rahat oluyo diyorlar inşallah öyle olur Allah herkesi hayırla sağlıkla kurtarsın inşallah🤲🏼