Öncelikle merhaba hanımlar,
ben Şanlıurfa da oturuyorum İstanbul, Ankara hiç bir doktor bırakmadım. Gitmediğim doktor kalmadı denemediğim yöntem kalmadı. Ben koca kadın ilaçlarına inanan biri değildim. Tıbbın çözemediği hiç bir şey yoktu benim yanımda. Ama artık ümidimi kaybettiğim anda, beni bir bayana götürdüler. 100 TL gibi bir ücretle bana içinde 41 çeşit olan bir ilaç yaptı. Ki şöyle söylim normal şekillerde gittiğim her bir doktor ücreti 200 TL’den aşağı değildi.İlk başta istemedim inanamadım daha doğrusu. İlacın malzemelerini almamı söyledi ücret kabul etmiyordu bayan. Attara gittik eşimle, fıstık sakızı, zerdeçalı vs derken toplam 100 TL bile tutmayan bitkiler aldık. İlacı yaptı verdi kullandım. Benim yıllardır kaybolan inancım şuanda içimde 2 aylık bir bebeğe dönüştü. Herşey ama herşey rabbimin takdiridir. Ama o teyze benim hayatıma dokundu. Hamile kaldıktan sonra yanına gittim. Çok yaşlı bir teyzeydi ona da annesi el vermiş bunlar asırlardır önce Allah’ın takdiriyle insanları sevindiriyorlar. Benki hemşireyim böyle kocakarı ilaçlarına zerre inanmazken rabbim karşıma teyzeyi çıkardı. Farklı yolllar denemekten kimse birşey kaybetmez deneyin