Sema2019 sakın sakin öle düşünme sakın bak sana yemin ederim aynı şeyi yaşadım evlendim 1 ay oldu olmadı eltim doğum yaptı bebeği daha küçükken 2nciye hamile kaldı ve bu durumu gorumceler benden gizledi herkes öğrendi sevindi ve sürekli görüyorduk birbirimizi hiç kimse bana soylemedi hamile olduğunu kadın 2 aylık olmuş haberim yok eşim de ben biliyorum sanarak hiç konusu açılmadı bı gün kayinim bizim yanımıza tatile geliyordu yalnız tek başına bende neden elti gelmedi diye sorduğumda eşim şaşırdı haberin yok muydu hamile olduğu için şahsi araçla gelmedi hepsi biliyor o kadar görüşüyorsunuz ablalarimla solediler sandım dedi ben şok tmm dedm hala bildiğimi belli etme bakım ne zaman solicekler dedim aradan 1 ay daha geçti 4 aylık oldu gene kimse solemedi aralarında muhabbet ederken demezlermi birbirlerine bebeği kız miş falan nasıl seviniyorlar bende konuyu bilmiyorm ayağına yattım o sırada AA bak 2nciye hamile eltin dediler ve bu süreçte hepsi bana kısır muamelesi yapıyordu sürekli hastaneye git bak niye bebeğiniz olmuyor vs diye ki başkasından kısır dediklerni duydum o yüzden hamile dediklerinde de ben napayım banane dedim yapıyorsa kendine yapıyor kendi çocuğu bu kadar abartmaniza gerek yok size vermicek nasılsa dediğimde suratlar değişti bı karış oldu ama hiç aldırmadım ha eşim soleyince o an şok olduğumdan üzüldüm tabiki hatta hergun ablası bizde idi soledim eşime hergun aylarca evimde niye solemediler yani nazarimmi değecek çocuğu düşürecekmi ne yani dedim ama hiç aldirmadim inanki ve iyiki aldırmadım canm cnku o doğum yaptığı gibi ben hamile olduğumu öğrendim ve herkesin öle zoruna gittiki hepsi patlamak üzereydi ve sana yemin ederm hergun evime akşam 7 den sabah 7 ye kadar gelip bende kalan gorumceler ne hikmetse hamile kaldım uzaklaştılar benden üstelik aynı sokaktayiz bak bugün yarın doğurcam hala konuşmuyoruz 9 ay ne aradılar ne sordular iyimisin degilmisin yok üstelik evde yalnızım ailem uzakta ama çok şükür rabbim muhtaç etmedi eşim destek oldu ve onlardan uzak durdu oda bende hamile değilken öle sıkılıyodum ki evde tek başıma sabahtan akşama kadar eşim gelene kadar smdi ise çok şükür gözüm aramıyor sıkılmiyorum ailemde yanıma geldi şimdi onlar çatlıyor arkamdan konuşuyor o yüzden takma taktiğin sürece kendini yipratirsin ben bu salakligi 2 yıl falan yaptm smdi aklıma gelince ne salakmisim kimler yüzünden psikolojmi bozmuşum diyorum ben o kısır lafını duyunca yemnle delirdim kafayı yedim günden güne eriyordum ağlıyordum gece gündüz eşim ne kadar teselli etsede işe yaramıyordu ilk uçakla beni ailemin yanına kafamı dağıtmaya yolladı eğer gitmeseydim daha da perişan olurdum ama smdi diyorum keşke takmasaymisim gerçekten en güzel aylarım boşa gitmiş