Suna11 valla canım bizde eşimle 1,5 sene denedik olmadı eşim doktora gitmeye hep korktu birşey çıkar diye çünkü eşimde 10 sene sonra olan bir bebekmiş babasında sıkıntı varmış o zamanlar sonra bi gün tesadüfen diş doktoruna gittiğimizde kayınvalidem de vardı yanımızda gittiğimiz hastanede üroloji doktoru çok yakın tanıdıklarıymıs eşimin kolundan tuttugu gibi bi anda adamın odasına soktu bende kapıda bekledim içerde kaldılar bi süre sonra kayınvalidem çıktı oda torun diye ölüp bitiyordu zaten sürekli söylüyordu neyse eşim yüzü bi karış asık cıktı dışarı dedik noldu muayene etmiş ayak üstü meğersem doğuştan testisinin biri kasıklarındaymıs tek testisi varmış yani diğeri kasıktan inmemiş normalde 7 yaşına kadar bunun kontrol edilip indirilmesi gerekiyormus tabi o zamanlar kayınvalidemler cahil imkanlar zaten kısıtlı hic böyle birşey akıllarına gelmemiş hemen bizi sevketti başka hastaneye gittik tahliller yapıldı vs. Ekstra bide varikosel olduğu çıktı doktor apar topar 1 hafta içinde ameliyat dedi Allahtan bi sıkıntı çıkmadı doktorumuz çok iyidi senin çocuğunda olmuyordur dedi hatta sperm testi verdi çok kötü değil dedi sayın tek yumurtana rağmen gayet güzel sadece ileri hızlı hareket biraz düşük dedi o da varikoselden kaynaklı kesin sonuç alırsın diyemem ama nasılsa bıçak altına yatıcaksın istersen onunda ameliyatını yaparım dedi eşimde kabul etti ameliyat oldu o ara bende kontrole gittim temiz çıktı sonuçlar eşimin ameliyatından 3 ay sonra da hamile kaldım şuan 35+2 haftalık hamileyim kimin aklına gelirdi ama oluyor iste beklenmedik şeyler çıkabiliyor aksatmamak lazım inşallah hayrlısıyla Rabbim sana da isteyen herkese de evlat şahibi olmayı nasip etsin 🙏