NiceNice Mihribannnn 37 den sonra istediğiniz haftada alabiliyorlar canım. Benim kızım 38+1 de doğmuştu
glsahbaydemir Mihribannnn salı veya çarşamba alacak 37+3 veya 37+4 te yani ben istedim o zaman alınmasını zorluyor.
Aysii05 Mihribannnn pazartesi günü allahin izniyle 2. Sezeryanim olucak 39+1de aliyor benimki 39 dan önce asal almam demişti en başından beri 😊
Aden23 glsahbaydemir bende senin gibi istemiştim acele etmiştim bir hafta yopun bakımda yattı oğlum dikkat etsinler ciğer gelişimine. Kilosu falanda çok çok iyiydi 3.650
Sbldefne Acaba devlette istediğin zaman alabiliyor mu 39 olduk ama tık yok sancı var ama geçiyo sizce
Gulden2416 Sbldefne ya ben devlettyapıcam dogumu iatege bağlı yapmıyorlar benim ikinci sezeryanım olcak 39 a verdi günü
Mihribannnn Tucu3435 yaa gözünüz aydın benmkide 39 olacak nasılsınz peki uyuşukluk geçince çok zor oldumu
glsahbaydemir Eliff66 36+4 haftalığım şuan 1 haftamız kaldı bizimde 😍 sağlıkla sıhatle kucağına al inşallah canım 😌
Rengin_27 Ben de bugün gün aldım, 1 Aralık’ta 39+4’te olacak doğum. Ancak merak ettiğim 12 gün var henüz ve erken gelir mi ki 🙄😊
Mihribannnn Rengin_27 hiç belli olmuyo diyolar yokse bende şu an 38 deyim ama hiç gelecek gibime gelmiyo😅
Eliff66 Mihribannnn yokk canim dokdorum kendisi verdi gebelik şekeri yüksek çıktığı için riske atamam dedi
Tucu3435 Mihribannnn iyiyim çok şükür korktuğum gibi olmadı hiç endişelenmeyin tabiki ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil 😊