Susamcik01 nurdane3504 Kızlar klomen adet gecikmesi yapar mı 6 gün oldu hala ağrım var testlerim negatif çıktı kan vermedim. Kaşık ağrısı çok şiddetli göğüs hassasiyeti ve çok idrara çıkıyorum belimde ağrıyor yarın acile gidip kan verecek gene de. Ama der ilaçtan dolayı gecikmiş olabilir mi
nurdane3504 Susamcik01 klomen hiç kullanmadım ama göğüs hassiyetim vardı bende test yaptım pozitif çıktı
Susamcik01 nurdane3504 https://imgyukle.com/i/TYPVw6 testim böyle bazı arkadaşlar dikkatli bakınca çizgi gördüğünü söyledi
nurdane3504 Ben bi çizgi göremedim canım ya resim nasıl yükleniyor bende kendimini atayım benim de ilki biraz silik ti sonra net oldu kanda belli oldu direk ama
81esramuhammet Beety26 Benimde 2. Çatlatma iğnem bende ilk temmuzda vurulmuştum 17.gün adet oldum bu ayın 11 inde tekrar vurdurdu doktorum bugün de 9.günüm hayırlısı Allahtan inşallah
nurdane3504 Beety26 elleyince şişmiş gibi oluyor göğüs ucumda ağrı vardı aşırı elleyince çok sızlıyordu hala da var ağrısı zaten
Beety26 nurdane3504 bende elleyincr yol zioliyorum yoklamak icin agurlasmis zaten adet onvesi heo agirlasirdi
Mrzy28-c nurdane3504 canım benimde böyle elleyince tombul gibi afedersin halkası genişlemiş çatlatmayın 9 .günü sıkınca ağrımaya başladı sence bi belirti olabilir mi 😔
Mrzy28-c 81esramuhammet canım benimde aynı 9.günüm göğüslerim şiş büyüdü adet mi gebelik mi anlayamadım ben yaa inşallah Tutar
nurdane3504 Mrzy28-c evet ben o şekilde şüphelenip test yaptım ve hemen pozitif çıktı inşallah sizinde öyle olur 🤲🏻