61anne Gizemmmmmmkync ilkini bilmiyorduk karnimda öldü 2.de ikiz gebelik oldu sagliksiz gebelik dendi ve ilkinden gelen patoloji ve genetik teste göre kan pihtilasmasi dendi şimdi ise oksapar iğne kullanıyorum
Gizemmmmmmkync Melmur yaaa anladım kuzum inşallah kucağına almakta nasip olur. Evde test yaptın mı hiç bir de dondurulmuş embriyo mu
Elbet-birgun-kavusacagiz Gizemmmmmmkync 7.haftada kalbi durdu canm😪yakin zamanda yeniden basliycaz tedaviye
Elbet-birgun-kavusacagiz Gizemmmmmmkync insallah canm. Sennkide insallah tutunur havuc ye sikabiliyosan havuc suyu sık iç🌸
Ask13 Gizemmmmmmkync 60 65 dedi doktorum ama embriyon çok kaliteli gebe kalmadan da sasiririm dedi ve ilk deneme tuttu şimdi şükür darısı sana canını sıkma transferden 1 hafta sonra normal testle cikti
Ask13 Gizemmmmmmkync evet canım evde yapılan testle 3. gün yaptım negatif çok moralim bozuldu umutsuzdum açıkçası önüme geleni de yedim dikkat etmedim herşey Allah’tan dedim duşa gircektim idrar testi yaptım sonra da leke geldi hala da gelmeye devam ediyo dun kan testim 110 çıktı netleşti 🙂
Gizemmmmmmkync Homeless20 canım telefon klavyesi yaa hahah aslında ovulasyon testi yazmak istemiştim telefon öyle düzeltmiş kusura bakma 😊
Ozge1708 Gizemmmmmmkync inşallah canm. Allah’ım sana da nasip eder bu duyguyu. Ben doktorumun test verdigi güne kadr yapmadım canm hiç test. Kan vermemle öğrendim. Şuan 15+5 günlük hamileyim.
Ozge1708 Melmur hayırlı olsun canm allah kucağına almayı nasip etsin. Bende aynen transfer olduğum günden beri hamileymişim gibi hep konuştum yavrumla ve çok şükür tutunmuştu. Bende etkisinin olduğunu düşünüyorum. Ne kadarlık hamilesiniz.
Ask13 Gizemmmmmmkync evet canım donmus embriyoydu 2 adet donemim geçti koyuldu tabi ilaç iğne fitil hepsi devam
Ozge1708 Gizemmmmmmkync evet insan çok merk ediyor dayanamıyor. Şimdi bende diyorum nasl beklemişim 14 gün diye.
Gzlgzl Gizemmmmmmkync merhaba bana oran soylemedı çok kalıteli dedi 2 tane attı içeri 12.gün kanda baktık sükür 1 tuttu suan 4 aylık olmak üzereyiz 🤲
Gzlgzl Gizemmmmmmkync ilkte tek verılıyor çift ileri yaş ve ikinci denemede veriliyor benım ileri yaş diye verdi birde ilaçlarınız saatle alın iğneleri saatle vurun tutana kadar ananas tavuk havuç cevız kabak cekırdegı tükettirdi bana drum