Mceylanmz Hanımlar merhaba doktordan geliyorum oğlum olacak inşallah 36 haftalık hamileyim doktor bebek 1 hafta önden gidiyor dedi önceden böyle durumu olan varmiydi bi sıkıntı yaşadı mi acaba😊
Ayseege6156 Mceylanmz canım ben 25. Haftadayım ama 26 bebeğin gidişatı bu iyi bişey merak etme 🥰❣️ Hiç bir sorun teşkil etmiyor yani çok şükür
halitefe Mceylanmz yok canım 3 haftaya kadar ileride veya geride olması normal kabul ediliyor diye biliyorum rahat ol
Anurbasgem Mceylanmz benim de en başından beri10 gün önceden gidiyor merak etme 😊 bişey olmuyor şuan 37 haftadayım.
HamzaMoms Mceylanmz canım bende 34 haftalık hamileyim 35 cıktı 2 hafta önden ve geriden gelmesi normal bizimkiler biraz tospik olacak masallahları var 🥰
Mceylanmz Ayseege6156 hm iyi bari yaa ben özele gidiyordum bu sefer devlete gidelim dedik oraya gittik doktor çok iyiydi sağolsun öyle diyince de insanda korku oluyor teşekkür ederim 😊😊😊
Mceylanmz Drydrya hm ben şuan kan ilacı ve pekmezli şu içiyorum kan için onun dışında çok şükür bi sıkıntı yok
Diilaa Benimki 3 hafta önde gidiyormuş şuan 38 haftalık oldum ama bir sıkıntım yok bebek kilolu sadece normal dogum zor olurmuş
Mceylanmz Diilaa hm doğru aynn valla bende kilolu olmasını çok istiyorum daha tatlı oluyorlar öyle isteyince de herkes bana onu çıkarması zor diyor da zaten yazifta olsa kilolu da olsa mecbur çıkacak o sancıyı ağrıyı cekecez bari kilolu olsunlar 😂😂
Edizinannesii Diilaa bende 37 bitmek üzere 3 hafta önden gidiyormuş nasıl olacak doğum onu düşünüyorum 🤦♀️
Mceylanmz Anurbasgem iyi iyi maşallah az kalmış sizinkine de Rabbim sağ salim kucağınıza versin inşallah 😊
lalezar06 Ben de şimdi aynı başlıktan acacaktim iyi denk geldi 30+2 deyim ama benimki de 31+4 le uyumlu , ilerdenmis yani.. bana karbonhidrati azalt ekmek makarna pilav vs yeme dedi, ben totalde 4 kg aldım bebek zaten şu an 1867 grammis
Mceylanmz lalezar06 hm valla bana onları bırak faln demedi doktor ben yiyiyorum ama akşamları ekmek yemem hiç biraz beslenmeme dikkat ediyorum benimki de şuan 36 haftalık 3200 gr
tazeeannee Hanımlar bende 9 hafta 1 günlüğüm normalde doktora gittim bugün 8 haftalık dedi geriden geliyormuş, acaba ilerlemesi için ne yapmam ne yemem lazım ya bilmiyorum 🤦🏻♀️
Mceylanmz tazeeannee valla canım yeni olunca pek bişey bilemeyiz ama muz ceviz fındık badem yogurt süt bunlar iyiymiş bide ağır faln kaldırma çok yürüme şimdilik