ayselcamavc Saliha_123 bende 39+4 oldum bugün ne gelen var ne de giden kanala inmemiş dedi doktorum da
momblue Bende bir haftadır nstde 100leri görmeme rağmen hala doğuramadım. Kuru kuru sancı çekiyorum ne gelen var ne giden 😭
momblue Saliha_123 hayırlısıyla inşallah sağ Salim kavuşalım da sancıları elbet unuturuz öyle avunuyorum 🙊
kubranr07 yagmurclk 40+5 bende aynı bekliyorum bir haftadır nişanım geldi 2 cm açıklık var sancı mancı yok bekliyorum
Omerve19 Saliha_123 benim uzun zamandir oluyo sertlesmelerim ama sanci cikmiyo maalesef ciksa bile dogum sancisi degil diyo doktorum valla ben de sasirdim artik
Saliha_123 Omerve19 herkeste aynı değilmiş zaten bende anlamadım sancı mı çekiyoruz yoksa boşa mi hevesleniyoruz 😂
Omerve19 Saliha_123 boşa hevesleniyoruz sanirim her agrida ayy insallah devam eder diye bekliyorum ama devam eden falan yok 😂😂
Bcsahat Saliha_123 çok hareketli ya, bide artık dana gibi oldular malum çok sert arada tartışıyoruz bağırınca bi duruyor 🤣 benle hamile kalan kim varsa doğurdu artık bi ben kaldım çevremde yıldımmm
Saliha_123 Bcsahat benimki de aynı 😂 tepiniyor resmen 😄 kaburgama vuruyor elleri tam aşağıda karıştırıyor bişeyler resmen 😂 benim arkadaşlarımda doğurdu bi ben kaldım😂😂
Gulden2416 Burcu_ergn bencede dinle en saglıklısı normal canım ben normal olsun cok isterdim ama yinede normal veya sezeryan hiç fark etmez yeterki saglıklı olsunlar
Cnnsmy Saliha_123 bende az önce totem postu açtım 39 olduk hala tık yok bugün keyfi yerinde daha gelmiyor dedi doktorum bi an önce gelse keşke🙏🏻
Zerin1234 Saliha_123 benimde son 39+3tü karnım aşırı sertleşiyor du hastaneye gittim 3 cm açıklığım vardı ve doğum ettim akşama kadar