1Annee2 Cuma gunu doktora gelmostım kese buyuyor demıstı ama bebek yoktu daha 5 hafta 4 gunluktu yatıs verdı ıgne ılac bursuru sey yaptı ozel hastanede bugun tekrar geldım ve doktor bebegın kesesının olmadıgını soyledı kan testı yaptı 157 cıktı 10 gun sonra gelecegım kendılıgınden dusmezse kalan parcalar ılac tedavısı yapacaklarmıs cok uzuldum agladım 2 cocugum olacaktı hayırlısı boyleymıs nasıp degılmıs demekki 😔
halitefe 1Annee2 muhtemelen progestan falan yapmıştır doktor ama yinede tutunamamış bebek demekkş üzülmeyin inşallah yine olur bebeğiniz
ozlem-06atli 1Annee2 Geçmiş olsun 🙏 Canını hiç sıkma herşeyde bir hayır vardır. Rabbim yine verir. Dua et. Ben geçen yıl ikizlerimi 3 aylık düşük yaptım. Sabrettim dua ettim. Şükürler olsun 35+5 günlük hamileyim.
1Annee2 Aysenur61 isimlerini bilmiyorum haatamede yaptılar 8 saat yatıs yaptım 3 tane serum verdıler 1 tane ıgne yaptılar cok yaktı hatta 1 tane hap verdı
Aysenur61 1Annee2 canım eğer kese olustuysa kesesi varsa kalp atışı ıcın daha erken kalp atısı gozukmedıyse 7 8 9. Haftalarda gozukenlerde var ama kese oluşmadıysa onu bılmıyorum. Yınede başka bır doktorada görün derim tek doktorla kalma. Benım kese olusmustu bebek kalp atısı yoktu kurtaj falan dedi yatıs verdı tam yatıyordum snradan dedıler cok kucuk daha bıraz daha beklesın bekledım 1 hafta daha kalp atısı olustu 17 haftalık hamıleyım suan
1Annee2 ozlem-06atli Aysenur61 gercektenmi bende2 hafta sonra tekrar gıdecegım insallah sizin dedıgınız gıbı olur
CerenDeren ozlem-06atli kanamanız varmıydı peki ikizlerde, benim 5 gündür yoğun kanamam var arada geçti kahve akıntı şeklindeydi ama hala devam ediyor, iğne ve fitil kullanıyorum, arada kanama olarak dwvam ediyor tabi, ikizlere hamileyim 8+3 korkularım çok
anneadayi33 1Annee2 bebeğin sağlıksızmış demek ki hayırlısı olsun bir de doktor ne tedavisi uyguladı ki yatış falan verdi
1Annee2 Aysenur61 benım kese gozuktu once dusuk rıskın var dedı tamda esım o sıra kaza yapmıstı uzuntuluydum 1 hafta sonra kanama basladı tekrar gıttım kese baya buyumustu kese 5 hafta 4 gunluk demıstı bugun doktorum ızınlıymıs baska bo doktor vardı orda ona gıttım oda keseyı goremedı 2 hafta sonra tekrar gel dedı yatıs ıcın kana bakacakmıs tekrar bebek dustumu dusmedımı dıye
Papatya2768 1Annee2 bende aynı şeyi yaşadım yeni öğrendim benimde 5+4 olacaktı malesef arada kanamalarım ile düşürmüşüm beta hcg 1.29 çıktı doktorumla görüştüm temizlenmiş düşmüş bebek dedi 😞
1Annee2 Papatya2768 benımkı 157 cıktı bta oncedende yaptırmamıstım bır daha gıdecehım o zaman karsılastıracak kanları azalacakmı artacakmı dıye
1Annee2 CerenDeren evet kanamam vardı once kahverenkti sonra gıt gıt fazlalastı kanama kırmızıya dondu yatmama hıc kalkmama ragmen dustu
ozlem-06atli CerenDeren Evet kanamam vardı. Benim de sizin gibi oluyordu ara ara gelip kahverengiye dönüşüyordu. Kanamadan sonra da gece uyurken çok kötü bir ağrıyla uyandım. Lavaboya girdim ve çok yoğun kanamayla düşük yaptım. Hastaneye zor yetiştim çok aşırı kanamam vardı. İçimde parça kaldığı için de kürtaj oldum.
CerenDeren ozlem-06atli kaç haftalıktınız, kanama alanı mı vardı , benim rahimde damarlanma var o yüzden kanama yapıyor sürekli, geçmiyorda..
ozlem-06atli CerenDeren 12+3 günlüktü. Hiç bir sebebi yoktu. O ara sağlık sorunlarım vardı ondan diye düşünüyorum.