Burcu_ergn Mina01 ben parmağımı içine sokardım ya tırnaklarımın boyu kadar girerdi içeri o kadar derindi göbek deligiöin şimdi öyle bi çıkmış ki dibini gördüm resmen 😁
mucizemhu Mina01 Bende bugün 34+0 oldum camım ama hala çıkmadı çıkar dediler son haftalarda hala çıkmadı bence normal. Keşke çıksa hep terliyor sarı sarı lekeler oluyor parmağımla temizliyorum😒. İlk hamileliğim çıkar mı bilmiyorum inşallah çıkar.
Mina01 mucizemhu benim bir gecede çıkmış onun için korktum zaten 😊bazılarında çıkıyormuş bazılarında cikmiyor
Minikmucizem199 Mina01 bizim de kızımız olacak inşallah ilk gebeliğim Aralık sonu Ocak başı dedi bize bakalım 🤗☺️sizin
Ebrugur2019 Mina01 canım benim ikinci gebeliğim kızımda olmamıştı ama şimdi erkek evlada hamileyim 33 haftalığız karnım çıkmaya başladığı zamandan beri öyle benim göbek deliğim de korkacak bir şey yok normal
Mina01 Ebrugur2019 benimde oğlum olacak insallah.acaba bebeğin boyuyla kilosuyla alakası var mi merak ettim
Ebrugur2019 Mina01 olabilir aslında bende öyle düşünmüştüm çünkü erkek biraz daha iri oluyor diyorlar
Mina01 Minikmucizem199 aralık20den sonra bekleyecez normal olursa dedi aralik ikinci haftasinda cati muayenesinden sonra tam belli olur sezeryan derse gün verir 🤗
Esraugur2310 Mina01 Hamilelikte oluyor bebek büyüdükçe doğumdan sonra iniyor zaten korkmaniza gerek yok.
Eeezgi 31+1im çıktı çıkacak dışarı göbek deliklerinden oldum olası korkarım görmemek için bakmıyorum 😆
Minikmucizem199 Mina01 valla bizede 26 Aralık’tan sonrasi dedi geçen ultrason da baktı kafası aşağıda normal doğum gözüküyor dedi ama daha çatı muayenesi flan var bakalım birde şu çatı muayenesini merak ediyorum nasıl bişey 😀🙈
Mina01 Minikmucizem199 onu bende merak ediyorum aralığın ikinci haftası olacakmışım çatı muayenesi😂ama şimdiden geriliyorum tedirginlik oluyor
Gizocan Mina01 evet bazen dayanır tam oraya iyice çkar çekilince gergin durur. Bizde 35 olduk. Ufacık bir göbeğim var ama o delik illa çıktı 😂
Ulkucolak Bir forumda okumuşum göbek fıtığı ile ilgili olabiliyormuş dilerseniz bir hekime başvurun ama çok sorun edilecek birşey değilmiş