Neslihan1903 Kertenkelemiz çok şükür onunla atlattım iki kutu içtim şu an sadece bulantım var kusma olmadığı için içmiyorum iyi bir ilaç 🤗
Zhanaat Bende kullanıyorum hamlelegimnin başından itibaren simdi 21+4 uz zofersiz asla yapamıyorum maalesef ne zaman bırakacağım onu da bilmiyorum acaba 9 ay kullananlar var mi zoferi
Mbal Zhanaat Benim de bulantımı kesmedi ama kusmamı kesti. 4 ve yarım (2mg) arasında bir fark göremediğim için 4 ü ikiye bölüp yarım içiyordum. 20 hafta civarına kadar sürdü. Annem zorla bıraktırdı 2 gün kustum sonrasında bir daha ihtiyaç duymadım. Geçti kusmam. Birkaç gün bırak bakalım hala devam ederse kusma içersin. Ama ilk 2 3 gün kusarsın zaten.
Kertenkelemiz Zhanaat bende bunu soracaktım. 25.haftadayım hala kullanıyorum. Kullanmadan yataktan kalkamıyorum. Doktorunuz sakıncası var falan diyor mu
Kertenkelemiz Mbal öyle mi diyorsunuz. Bi iki gün dişimi sıkıp kullanmamaya mı çalışayım. Kaçıncı haftaya kadar kuklanmıştınız
Zhanaat Mbal Öyleymiş bünye alışiyormuş bu sefer bırakmak biraz zor oluyormuş bende 4 mg içiyorum o zaman bende ilacı 2iye bölüp deneyim bakalım biraka bilecek miyim tsk ler 😊
Zhanaat Kertenkelemiz yok doktorumnun haberi var kullandığımdan ama oyle ciddi yasak koymadi yani kullanma bırak zarar falan demedi bulantin varsa kullan demişti en son
Zerrinakarsu Kertenkelemiz doktor bana 12. Haftada artık bırakmam lazım demişti iki üç gün kus sonra toplamaya başlayacaksın dedi ve dediği gibi oldu. Bulantı çok kötü o an napıcam ben nasıl yapıcam bu şekilde diye düşünmüştüm ama 14. Haftada geçti bulantılar ara ara oluyor o kadar
Mbal Zhanaat ben en baştan beri ikiye bölüyordum. Sonra tam içtim birkaç kere fazladan bir etki yapmadı. Haftan benim bıraktığım zaman kadar. Annem zorla içmeyeceksin demese ben de 9 ay içerdim herhalde :) 2 3 gün kustum sonra geçti.
Kertenkelemiz Zhanaat benim ki de bu haftalarda kusmaktansa ilaç içmen daha doğru dedi. Ama nedense içim hep huzursuz oluyor
NefesDeniz Kertenkelemiz Bana doktorum 6.hafta itibari ile zofer 8mg vermişti 13.haftaya kadar kullandım hayat kurtaran ilaçtır benim için yoksa yatak döşek mide bulantısından perişandım. Şimdi 16.haftadayım şükür geçti mide bulantılarım ilacı almıyorum darısı başınıza
Kertenkelemiz NefesDeniz benim geçmiyor ya. İçmeden kalkamıyorum. Gece wc ye bile yavaş yavaş kalkıyorum o zaman bile bulanıyor. Sağdan sola dönerken bile bulanıyor nasıl bşymiş anlamadım
NefesDeniz Kertenkelemiz Kaç haftalık oldun şimdi. Benim 6.haftada başlamıştı 14.haftaya girerken bitti. 8.haftamda baya baya çoğalmıştı artık gözümün feri sönmüştü desem yeri doktorum hemen serum tavsiyesi yaptı haftada 2 kere oda çok işe yaradı çok güzel enerji verdi bana. Bence serumu sorabilirsin doktoruna bunu çekmek çok zor çünkü ya
Hilal26 Bn 2 aydir kullanıyorum onun sayesinde ayaktayım.bnm dörde bölüp atıyorum artik geçen hafta kontrolümde doktora sordum oda kullan bebeğe zararı olmaz dedi ağır bir bir ilaç kanser tedavisinde kullanılıyormuş ama gerçekten onun sayesinde ayakatayim
Busragulhan Kertenkelemiz ben kullandım 2 ay 4mg olanını ama bünyem alerjik olduğundan bana akerji yaptı ve bıraktım. Daha sonra sabah akşam premesis plus dıye bır vıtamın verdı doktorum yemek yemeden once onu içip yemek yedım. Yatmadan öncede prilam dr 10 mg içiyordum. Çok faydasını gördüm. Yoksa benım kusmadığım bir gunum gecem bıle yoktu :( 24+3 ve hala devam edıyor ara ara prilam dr kullanıyorum her gun degıl ama haftada 1-2 içiyorum yoksa hastanelik oluyorum.