NurSema01 30+3teyim benim oğlanda titrete titrete bir ediyor beni 😂 bende cildim seyriyor sanıyordum 😂
Begm heyymomm eklem sesi imis canım bebeğin kemikten bazen ses gelirmiş benimde 26haftada gelmeye başladı içim bir tuaf oluyor arada ses geliyor 🤭
Begm Bilibon karnim inip kalkıyor inip kalkıyor nasıl dim vakkum gibi 🤭😅üst kısımda hickirik tutuyor bebeğin refleksiimis bu yararı varmış hickirmasinin korkulacak birsey yokmuş midesi gelişiyor imiş 🤰😍
Bilibon Begm hickirdiklarini duydum ama bn henuz anlamadim blki erkendir o yuzden degisik degisik bisiler yapiyo ama onu nasil ayirt ederim merak ediyoeum :)) ilk hareketi gibi illki anlasilir heralde
Burcu_ergn heyymomm benimde geceleri oluyor 38+4 suan gece deprem oluyor zannediyorum çok korkuyorum o sallantı ile uyanınca😁😁😁
Begm Bilibon benim üçüncü çocuğum canım o yüzden artık ne nedir çözüyor insan ilkte bilmiyor sonrası artık ne nedir biliyor 🤭
Bircanderin Bende 29 haftamdayim benim oglanda surekli titrettiyor beni yan yatiyorum sabah bir tittretti babasi bile yataktan titremesini hissetti 😂😂