heyymomm Selamlar, iki gündür karnımda telefon varmış gibi bir şey hissediyorum. Bebeğin tekmesi gibi değil dönmesi, hareket etmesi gibi değil bambaşka. Başına gelen vardır inşallah neydi bu? çok merak ettim 😄
mlsmrtgl heyymomm Bende çok sık yaşıyorum son iki haftadır 😂😂 karnım titriyor sanki telefon yutmuşum gibi 😂
Mom046 heyymomm Evet benim genelde göğüsten bi kaç adım sağ aşağıda hissediyorum titremeyi 🙂 sık rastlanan bi durum burda çok kez şahit oldum😄
heyymomm mlsmrtgl çok değişik bir duyygu ilkte korkmuştum ama şu an komiğime gitti hatta hoşuma bile gitti 🙈😄
Rmeysa_1661 heyymomm bende 27 hafta bugun bitti demekki bu haftalarda içerde futbol müsabakaları başlıyor 😂😂 sağlıkla gelsinler inşallah hepsi huzurla büyüsün 🧡🤲
Baybymucize heyymomm aaa bende 26.haftamdayım duymamıştım oyuncu kuzular benm de başıma gelirse korkuya kapılmayacağım
Begm heyymommbende 28haftadayim canım oğlumla 💙🤰 ben titremeden çok çıt diye ses duyuyorum kemik sesi birden ürperiyorum bazende hickirik tutuyor baya sürüyor bazen 10dakika bazen 15 dakika hickiriyor değişik bir duygu gece hiç durmuyor eşimin sesine ve kızımın sesine tepki veriyor ve çikolata yaş pasta yediğim gün çokça oynuyor namaz kılmaya bile eğildim an rahatsız oluyor sanırım tepki veriyor hemen doğruluyorum🤭😅 rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin yaşatsın anne olmayı hak eden annelerin kucağını boş koymasın
heyymomm Begm çıt sesi hiç duymamıştım demek ki o da varmış artık her şeye tepki veriyorlar 🥰 amiiiinnn ne güzel dua ettiniz ♥️
Begm heyymomm eklem sesi imis canım bebeğin kemikten bazen ses gelirmiş benimde 26haftada gelmeye başladı içim bir tuaf oluyor arada ses geliyor 🤭