Betulmtn Şuan yumurtlama dönemi olanlar nasıl gidiyor 🤭 Ben çok heyecanlıyım Allahım bu ay sağlıklı gebelik Nasib etsin bana ve isteyen herkese 🤲 geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bidaha yaşatmasın 🤲
Hosgeldinbebek Betulmtn ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay çatlatma iğnesi oldum, hafif sancı var
Burcu3506 Betulmtn bende aynı şekilde 21 Eylül’de kürtaj oldum adeti bekledim 5 kasımda o oldu şimdi yumurtlama dönemim
synpolyanna Betulmtn benim bugün yumurtlamam sanırım yoğun akıntım var umarım bu ay tutar klomen kullandım iğne vermedi ama 🤲
Benbenim Betulmtn 13-14 kasım yumurtlamam oldu 15 kasım ise çatlamam oldu bu ayın ise 23 ü adet gösteriyor hayırlısı olsun
Gul4001 Hosgeldinbebek merhaba, bende pazartesi günü çatlatma iğnesi vuruldum, benim sol tarafimda ağrı var.
kelebekmisali1 Hosgeldinbebek benimde karnım da ara ara sancım oluyor 2 gün once pazartesi iğnemi vuruldum 🙏 hemde iki tane en son 18mm di snra kac oldu bilmiyrm direk igneyle catlatti olursa belki ikiz gebelik olabilir dedi🥰 inşallah🥚🥚🙏🙏
Hosgeldinbebek kardelen214 sancı gibi bi his var mı? Benm sağ tarafımda belli belirsiz bir ağrı var ama farklı bişey
Aybeniz Bende ovulasyon test yaotım dün 14. Günm pozitfti ❤️bugun 15. Gün catlama olmstr insallah bi saat sonra tekrar ovulasyon testi yapıcam atarm burdan Allah herksn gönlüne göre versn 🤲🏻
Betulmtn synpolyanna benim de hatta akıntım pembe. İnşallah olur bu ay 🤲 ben klomen bile kullanmadım bu ay. Kimyasal gebelik sonrası gebelik şansı arttığı için bu ay bu şekilde deneyecegiz