Girlpowerbabe Gngr_33 ben güneş ismini de düşünmüştüm kızım için☺️ güneş ismi Eylül ve Bade ye göre daha güzel bence eşinizin fikrini tekrar düşünün beğendikleri ismi koyunca çok mutlu oluyorlar ismi çok severek söylüyorlar🥰
elkakimmon Meeerii tesadüfün böylesi 🥰 ada lina koyacağız biz inşallah. Aylarca Serra, maya, Lara, alin, eda, su, Azra,Melisa arasında gittik geldik. İçimize sinen sadece ada ve lina oldu 🤍
Meeerii elkakimmon iki isim koymak istemediğimiz için tek düşünüyoruz biz ama eğer öyle bi düşüncemiz olsaydı kesinlikle Ada Lina olurdu herhalde 😊🤗
Burcuf Meeerii bizim cinsiyetimiz daha belli değil 11 haftalığız iki tane kızım. Var bi akrabamız kızına ( YAZGI ) ismini koymuştu o kadar hoşuma gitmişti ki fikir olabilir belki sizlerede
yenianne140920 Meeerii benim bebeğim erkek ama etrafımda çok güzel kız isimleri var istersen onlara bi bak 😌ben bu isimleri duyduğumda bayılmıştım hepsi arkadaşlarımın çocuklarının ve yeğenlerimin isimleri Neveser Gülser Hadra Nur Hamra Nur Rima Gülnev Reyyan