saSinemTeker Merhaba kızlar lansinoh krem kullanan var mı ? Doğumdan önce mi başladınız sonra mı memnun kaldınız mı
Nihanozturk saSinemTeker 36.haftadayım canım bende aldım ama henüz kullanmaya baslamadım önümüzdeki hafta doktora sorup kullanıcam
AytlKandemir saSinemTeker 35 haftalık hamileyim kullanmaya Doğumdan önce başlamamız gerekiyor ki başladım.eczaneler de bitkisel meme uçları için merhem hazırlanıyormuş açıkcası ilk tüp biter bitmez ben eczaneye yaptırtmayın düşünüyorum
Figen saSinemTeker canım ben doğumdan 1 ay önce başladım ama pek bi faydasını görmedim belki kişiden kişiye göre değişiyordur 🙏🏻 Çünkü etrafımda memnun kalanlar da oldu
EmineGneDemir saSinemTeker ben 7. Ayımdan beri kullanıyorum canım daha doğurmadım ama inşallah faydası olur
Aslihan Henüz kullanmadım ama bende aldım. Ama arkadaşım kullanmış çok memnun kalmış 2 günde geçiriyor ddi.
burcutet Ben ilk hamileliğimde kullandım doğumdan 2-3 hafta önce başladım kullanmaya ama çok da faydasını görmedim açıkçası unarım sizde işe yarar🙂
NaimeYilmaz Son aya gırınce kullanımı uygun iyi bir marka almıssınız ama bıraz vucut tıpıyle alakalı sanırm işe yarama durumu
GecesMom Ben aldım ve kullanmaya başladım sütüm gelmeye başladı birlaç gündür. Çatlak oluşumundan korktuğum için başladım. Zaten heryerde hamileyken kullanıldıgında fayda ettiğini okudum. Bu sebeple bende başladım. Dün ilk defa sürdüm masaj yapmadan dikkat ederek. Sürüp emilmesi için bekledim bişey giymedim hemen emildi zaten ve göğüs uçlarım yumuşaccık oldu faydalı olduguna inanıyodum zaten sürüncede gördüm nasıl yumuşattığını. Umarım engeller çatlakları
OzlEmrah saSinemTeker 28 haftalıktan beri kullanıyorum şimdi 30 haftalığız Doğumdan iki ay önce başlanması gerekiyor. Benim ablam öyle yapmıştı ve gayet iyi geçti emzirme dönemi. Bende doğurana kadar kullanacağım. Doğurduktan sonra da sürüp emzirebiliyoruz zaten bu kremi. Umarım bizde de işe yarar
shdemir saSinemTeker Canım ben 6.ayımdan beri düzenli olarak kullandım. Ama dogum yaptım daha ilk günden iki gogsumde yarıldı resmen. Hem bebisin memeyi emmesiyle hemde vucut hassasiyetiyle alakalı dedi doktorum. 1 hafta oldu almadıgım krem kalmadı gogus kalkani ucu ne varsa ise yaramadi. Bildigin kan geldi kabuk bagladi suan. Sagma makinesiyle sagip biberonla veriyorum sütümü. Yani demek istedigim olucagi varsa oluyo gercekten.
EsinFatihDogan @saSinemTeker saSinemTeker Bana doktorum 35.haftada sabah akşam kullanmak üzere başlattı. 2 haftadır kullanıyorum. Doğumdan sonra her emzirmeden sonra kullanmamı söyledi.
Milen Doğru emzirme tekniği önemli, gögüsleri yara yapan şey yanlış emzirme aslında, öncesinde krem sürsekte yinede yara olmayacağı anlamına gelmiyor, sonrasında neyin iyi geleceği de kişiden kişiye değişiyor gibi görünüyor...