LamRa Nuray23 ya öyle mi canım ben 1 hafta oldu hissetmeye başladım elimi karnıma koyunca pıt pıt atıyordu
LamRa Berrinugur stres de etkiliyor mu canım Ben bu 3 gündür biraz sorunlarımız vardı iki gun once sürekli ağlıyordum ondan mı acaba
Berrinugur LamRa tabi artık sesleri alabiliyor zaten ne olursa olsun kendini üzmemen lazım önce kendin için sonra bebeğin için biz onları nasıl hissediyorsak onlarda bizi hissediyor ama ciddi bi sorun olduğunu sanmıyorum sen dinlen ve çikolata ye 😘😘
Cancazim LamRa 😊😊 ikinci hamileliğim sakin bebeğim , kızım 24 saat dönerdi karnım ’da karşıda bakınca tekme attı derlerdi dikkat edenler bunda uyuyor diyorum 😂
Dgull Ben de 18 haftalık hamileyim aynı durumu yaşıyorum resmen içimden geçenleri yazmışsınız. İnşallah normal bir durumdur 🤲🏻🤲🏻 Biraz stresli bi dönem geçirdim etkilendi diye korktum 😓
Minay Düzensiz oluyor evet bende o haftalarda öyle oldu 3-4 hiç hareket etmedi korktum doktora gittim bu haftalarda düzenli olmaz korkmana gerek yok24 25 haftaya kadar düzenli hareket bekleyemeyiz dedi
LamRa Cancazim yha :) Ben çok pinpirikim takıntılıyım bugün İnşaAllah hareket eder anasını daha fazla üzmez