LeylaPiriyeva Mervece06 canim ben 12+1de öğrenmişdim doktoruma sordumki deyişme ihtimali varmi söylediki görmeseydim söylemezdim. ertesi gün ultraiona düşduk oda söylediki erkekdi.deyişme ola bilirmi sence?şimdi 14+2
Mervece06 LeylaPiriyeva benim doktorum da yüzde 80 erkek dedi kullandıkları aletin kalitesine göre herhalde erken söyledi böyle ama değişmez bence değişse de pek önemli değil benim sağlıklı olsunda yeterki umarım sağlıkla kucağımıza alırız canım 🤲🏻
Ozge2614 Bnde Mayıs annesiyim, inş Allah kısmet ederse 10 Mayıs olarak konuştuk doktorumla, cinsiyetimizide öğrendik erkekmis 14+2 yız 💕🧿🤗
Senactn0402 Ozge2614 15+2 benimde 10 Mayıs canım bence senin 14+2 değildir çünkü hesaplayınca benden 1 hafta sonra doğum yapman gerekir
Mervece06 Ozge2614 canım senin doğum nasıl 10 mayıs oluyor ben 14 haftalığım doktorum 24 mayıs dedi bana doğum
_Mother_ Senactn0402 Nisan sonu Mayıs başı tahminen şuan sat tarihime göre 17 usg ye göre 16 haftalığım yarın kısmet olur ise cinsiyeti kesin öğreneceğim